Již před delší dobou se zrodila statečná myšlenka, pustit se do knoflíkového swapu na fleru. Váhala jsem, trochu se bála, ale před dvěma měsíci jsem se do toho přecijen pustila. Začátky byly divoké, po založení klubu se dveře netrhly a já se trošku obávala, abychom vše zvládli. Parta se sešla úžasná, milá, kreativní a vstřícná. Společně jsme se dohodli na všech náležitostech našeho swapování a po ukončení přihlášek, kterých se sešlo obrovské množství, jsme se pustili do díla. Někteří byli neuvěřitelně rychlí a svůj protějšek doslova šokovali, jiní rozvažovali a nechávali svá překvapení jako třešínku na dortu. Troufám si říci, že mnozí nalezli nová virtuální přátelství, sympatie a kontakty, jež nás tady na fleru tak krásně pojí.

V klubu jsme zažili mnoho krásných chvil, když spokojené swapinky psaly, nadšeně vkládaly fotky dárků, které dostaly a ty pak byly ověnčeny slovy chvály ostatních.

 

 

Teď přišel ten čas, abychom se pochlubili i Vám...

 

 

image

imageimageimageimageimageimageimageimage

imageimageimage

imageimageimageimageimageimage

imageimageimageimageimage

image

image

image

imageimageimageimageimageimageimageimageimageimageimageimageimageimageimage

 

Mě nezbývá, než poděkovat všem zúčastněným, za jejich skvělé nápady, šikovné ruce a chuť dělat radost druhým.

 

 

Vzhledem k velkému úspěchu swapu, jsme se rozhodli v díle pokračovat a už teď sbíráme další přihlášky. Pokud jsme Vás nalákali, nebojte se k nám přidat, vše se dozvíte zde.