Kdo by se rád nekochal krásami přírody? Vyšplhat na vysoký kopec a za všechnu tu námahu být odměněni výhledem do daleké krajiny... Pozorovat motýlky na louce, jak nasávají nektar z květů... Nechat se uchvátit proměnami denní i noční oblohy... Brodit řeku, spát pod širákem, žasnout nad dálkou hvězd a nekonečností vesmíru... Šumění stromů, hukot peřejí a vodopádů, ticho lesa, krása jinovatky a sněhových vloček, padání listů, střídání ročních období... To a mnoho dalšího nabízí krásná příroda všude kolem nás.

I my v Origami klubu se rádi kocháme přírodou. Proto vyhlašujeme skládanou soutěž s názvem:
„Vy jste se zase kochal, že jo, pane doktore!“

Výsledné výrobky mohou zobrazovat libovonou součást přírodní scenérie či jejích detailů. Jedinou podmínkou, kterou je třeba dodržet, je, aby se jednalo o skládaný výrobek z papíru. Ovšem pozor, hodnotí se nejen technické provedení, ale i nápaditost výrobků, kompozice fotografie a celková atmosféra, abychom se při pohledu na soutěžní příspěvky opravdu téměř ocitli uprostřed přírody. (Jenom, pravda, řídit při takovém kochání automobil není úplně dobrý nápad...)

Své výtvory posílejte poštou na profilu origami klubu do 29. 2. (včetně). Každý soutěžící smí poslat až tři výrobky. Začátkem března proběhne tradiční hlasování, které určí výsledky soutěže.

A co získá vítěz? Pro toho, kdo od hlasujících obdrží největší počet bodů, máme připravenu speciální cenu, a to papírovou hvězdu, kterou vidíte v úvodu tohoto blogu, dále také papírové proužky, ze kterých se hvězda skládá, a odkaz na návod, podle kterého si vítěz může tuto hvězdu složit technikou trigon folding.

Konkrétně se jedná o osm červených proužků o šířce 2,5 cm, osm bílých proužků o šířce 1,5 cm a osm perleťových proužků dle vlastního výběru z obchodu Teneritas materiál.

Cena je to jistě lákavá, proto neváhejte a co nejdříve složte svůj výrobek do soutěže .

Už teď se těšíme na vaše výtvory a přejeme inspiraci na tvoření.