Nebylo dne, kdy bych loni neměla v rukou korálky nebo alespoň pedig. Tvořila jsem jak o život a "přebytky" celkem úspěšně prodávala zde. Od listopadu je ale všechno jinak...

Od začátku listopadu čekáme druhé miminko a mně úplně přestalo zajímat tvoření pro Fler. Nejdřív mi bylo dost zle, ale teď už jsem zase fit. Jen si ten čas prostě začínám užívat trochu jinak.

Hodně času strávím s Ondrou, který je taky hodně nadaný a tvořivý a baví ho dělat různé rukodělné věcičky. Sice už to není pomalu kam dávat, ale ta radost!

Kočička

Mou druhou vášní se opět stalo pletení pro budoucí miminko. Moc si přejeme holčičku, ale jako naschvál ani na jednom ultrazvuku pohlaví nebylo vidět. Takže pletu z oranžové :-)

Tohle si Ondra letos vykoledoval místo velikonočního vajíčka :-) Už potřeboval nový potah na polštářek. Zkušené švadleny by zamhouřily oči nad všitým zipem... ale na fotce to naštěstí není moc vidět :-)

Konečně poslední náš výtvor... před 4 lety jsme dostali puzzle z 5000 dílků. Leželo ve skříni ladem, přestože smutně bílá stěna v obýváku už na něj zoufale čekala. Bylo mi jasné, že pokud to neposkládám před porodem, už to asi v té skříni zůstane navždy. Takže jsem se do toho pustila a za 4 týdny přesně bylo hotovo. Už visí! Tipněte si rozměry :-)

 

Tak nevím... na Fleru neprodávám pro peníze, ale pčece jen je mi to trochu hloupé, že ten můj "obchůdek" nevypadá nic moc... Třeba zas chytnu druhou mízu, až se bude krátit čas. Všem ostatním přeju hodně kreativní energie a žádnou stagnaci!