Běželo v srbštině na facebooku, v rychlosti jsem přeložila, ještě by to sneslo malinko úprav, ale uuuž se mi nechce (když to nejni za plat Smějící se)

 

Konečně pravdivý životopis

Nejsem připraven pracovat pod tlakem, jakož ani přesčas, s výjimkou přesčasu dobře zaplaceného; nedovoluji, aby mě někdo vykořisťoval či se na mně nějakým způsobem vyžíval.


Cíle Vaší společnosti jsou mi srdečně fuk; pokud svojí výplatou nepokryji běžné účty, plus aby mi  zůstalo na nějaké to oblečení, knihy, cestování, vycházky, sport a zábavu, což patří k normálnímu životu, NENÍ TO LUXUS.
Funguji na principu "kolik peněz, tolik muziky".
Rovněž mě absolutně nezajímá, pokud se ocitnete v problémech, jelikož se nepodílím na zisku Vaší firmy, nýbrž pracuji za mzdu. Očekávám, že budete plnit smlouvou a zákonem stanovené závazky, a to včas, a rovněž že budete ctít svátky a dovolenou, přesně tak jako Vy ode mě očekáváte plnění závazků a přítomnost na pracovišti v pracovní dny.

Samozřejmě od Vás odejdu, najdu-li něco vhodnějšího.

Opakuji - já pracuji za mzdu, Vy pro zisk.

Jsem komunikativní vůči slušnému a milému okolí, vůči vychcánkům jsem lehce vznětlivý. Nadávám v několika světových jazycích, důležitá jednání vedu písemně i ústně pouze v srbštině a angličtině, nevysírejte cosi o multinacionálním korporativním tripu, ani náhodou na to nemáte.

Studoval jsem 100 let, ale domnívám se, že je úspěchem to, že jsem v této zemi, která je jaká je, vůbec nějaké vzdělání dokončil. Zdokonaluji se stále, průběžně, protože jsem zvědavý, a domnívám se, že život má smysl i bez umírání na pracovišti.

Reaguji pouze na pozitivní stimulaci, neotravujte mě s testováním a teambuilding hovadinami. Pokud se posráváte z těchto zápaďáckých způsobů, nabídněte mi k nim i zápaďáckou mzdu a podmínky.

Co neumím, naučím se - nejsem debil.

Ano, existují věci, které bych v životě dělal z čistého entuziasmu, bezplatně; lituji ale, že Vám musím oznámit, že to se netýká práce, kterou mi nabízíte...