Určitě nejste jediní, kdo si myslí, že papírovým přáníčkům bylo dávno odzvoněno, protože moderní doba nahradila snad cokoliv na co si vzpomenete  nějakou důvtipnou elektronickou napodobeninou. Ani papírová přáníčka bohužel nejsou výjimkou. Samozřejmě, elektronické přáníčko nebo „esemeska“ jsou levnější variantou, ale rozhodně ne variantou osobnější. Myslím, že papírové přáníčko potěší daleko víc a uznejte sami, že hodit do koše přání z papíru je mnohem citově drásavější než zmáčknout tlačítko „DELETE“. Věřím, že v kdekteré domácnosti, stejně jako v té mé, se najde krabice s poklady, kterých se zkrátka nemůžete zbavit, protože jsou v nich uchovány vzpomínky na ty nejkrásnější chvíle v životě. V mé krabici jsou mimojiné ukryta i vyjímečná a něčím osobitá papírová přání, která prostě nemohla skončit v koši a z mých vzpomínek nejdou zkrátka „VYDELEATOVAT“. A právě taková přáníčka se snažím vytvářet. Chtěla bych, aby každé přání mělo svého ducha a bylo darováno s láskou a nadějí, že právě ono je to vyvolené , které v popelnici prostě neskončí.

Tady je mé přáníčkové království, které rostlo společně s mou chutí dotáhnout mé autorské obrázky do hmatatelné podoby a vírou, že ještě nejsou všichni deformovaní elektronickou mánií a přáníčka tak najdou své kupce.

Všechna přáníčka jsou stejně velká o rozměrech 14 x 14 cm a byla vytištěna v profesionální tiskárně na kvalitní ofsetový papír vysoké gramáže (300 gr).  Každé přání je baleno v plastovém obalu, speciálně vyrobeném na zakázku.  Součástí balení je bílá obálka. Přáníčka jsou záměrně bez textu, aby byla univerzální, ale v každém balení najdete i přílohu s náměty na texty k jednotlivým příležitostem pro inspiraci. Třeba ji někdo uvítá.

 

Přáníčka lze objednat v tématických sadách po 3 kusech nebo samostatně. Většina přání je univerzální a lze je opravdu využít k různým příležitostem. Přáníčka s kytičkami mohou být darována k narozeninám, svátku, MDŽ či Dni matek, ale jistě najdete i jiné vhodné chvíle.  Přáníčka zamilovaná se srdíčky rozhodně také nemusí najít uplatnění jen na Valentýna, ale mohou být přiložena k živým květinám jako malá pozornost, třeba na usmířenou nebo prostě jen tak.  Chce to jen vybrat to pravé!

V mé nabídce najdete přáníčka narozeninová a jinak sváteční i nesváteční:



Ale také přáníčka pro děti:


 

Děkuji Vám, že jste dočetli až sem a Vaše názory na budoucnost papírových versus elektronických přání víc než uvítám !