Kterak dvě sestry společné štěstí našly ...

Žily, byly dvě sestry - starší Pomonka a mladší Mařenka. Původně měly být dvojčaty, ale jedna se narodila trochu předčasně. Protože Pomonka ráda všemu šéfuje (jako ostatně většina nejstarších sourozenců), tak musela ta druhá se svým příchodem trochu posečkat, aby starší sestra předpřipravila půdu a okoukla, jak to tu na tom světě všechno funguje. Ale že si mladší sestra dala na čas… 11 let jí to trvalo. Ta první už myslela, že bude muset pracovat sama. ;o) Ale osud byl přívětivý a poslal mladší sestru vhodnou k domestikaci. A tak se stalo, že si ta starší vyčůraná sestra tu mladší ochočila a vychovala. ;o) Nutno přiznat i podíl rodičů – šikovnou sestru jí nadělili. Ještě ty sestry mají i šikovného bratra, ale ten je ryzím dobrodruhem, takže pro účely domestikace úplně na nic.  ;o)

A čím, že se to sestry zabývají? Ta mladší se narodila trochu jako snílek a tak si ve svém snovém světě kreslí sladkobolné panenky, víly a roztomilá zvířátka, které dál aplikuje na šperky, přáníčka, šperkovnice. A to by nebyla její starší sestra, aby nevymyslela, jak tu mladší ještě víc využít …. Takto vznikl silný tandem dvou sester, které aplikují vzory té mladší na kde co.

V nabídce máme kromě tradičních šperků z kovu a ze dřeva i šperky kombinované s organzou (to aby ta starší taky něco dělala). Aby jste se lépe viděli – je možno vybrat si ze dvou typů zrcátek. Ozdobit se nejen šperky, ale třeba i plackami. Dále máme již zmiňované šperkovnice, krabičky, čajovky. Také dózy na med, dózy pro vaše domácí miláčky – nejen čtyřnohé, lékovky nejen pro hypochondry, balzámky na nos i na chobůtek při rýmičce. Tekutá mýdla, šampóny a sprchové gely. Užít si můžete i vanu s našimi koupelovými solemi. Na klíče si pověsit klíčenku, do knihy dát záložku, na lednici magnetku a svým blízkým poslat z lásky přáníčko. 

Zde můžete zkouknout ty sladkobolné panenky, víly a roztomilá zvířátka (pod každým obrázkem je odkaz na nějaký kousek zboží z našich dvou krámků, na kterém se daný obrázek nachází):

                                   

                                          

Vše můžete okouknout na profilech pod jmény óóóveška a Měsíční paní.

Budeme se těšit

Pomonka a Mařenka ;o)

PS: Starší sestra je urputným domestikátorem, takže sortiment se bude neustále rozšiřovat, nebojte. ;o)))