Nakoukněte pomocí kreseb sami do sebe.

Na překrásné samotě Ranč Golí vrh je klid a ráj koní a ovcí. Ve voňavé trávě se vám možná podaří nalézt mimo krásných motýlů i skřítky a snadno načerpáte nové síly.

 

Ráno začneme den jógou a súfijskými cvičeními, dopoledne se budeme věnovat intuitivní kresbě. Zjistíte, že není potřeba umět kreslit, a přesto vás bude tvoření naplňovat. Postupně se seznámíte s účinky jednotlivých barev a významem tvarů a skrytých symbolů. Dozvíte se, co vaše kresby znamenají a na diagnostikovaném problému budeme společně pracovat. Každý den věnujeme jedné čakře - pročistíme a vyladíme její enegetické centrum.

Průběžně na vás čeká výklad andělských karet, dotyková terapie a společné tvoření mandal, popřípadně si vytvoříte svůj osobné symbol, který pak budete moci použít jako razítko či pečetidlo. Večer nastane muzikoterapie - bubnování, skrze které ze sebe dostanete emoce, což vyvrcholí šamanskou očistou pomocí ohně i intuitivního tance.

Nad rámec našeho programu si na farmě můžete dopřát i hypoterapii, koně se přímo specializují na léčbu dětí, ale jsou zvyklí pracovat i s dospělými. Farma je také zaměřena na výrobu vynikajících ovčích sýrů.

Zatoužíte-li  po moři a civilizaci, město Umag je vzdálené 9km. V okolí je nádherná příroda i mnoho antických památek, nedaleko jsou Benátky. Můžeme se společně vypravit také na levandulovou farmu, která směle může konkurovat Provence.

 

Spaní ve vlastních stanech v areálu, probuzení přímo na voňavé louce, vaření společné z vlastních surovin v krásném srubovém domečku, kde je i hygienické zázemí (sprcha, toaleta...).

Poznejte letos Chorvatsko i jinak než z pláže.

Poznáte i sami sebe.

2.-9. června 2011

 

 

V ceně 7500Kč zahrnuto: cesta autobusem či dle domluvy autem, ubytování formou kempu, služby delegáta během výletu, program a materiál včetně individuálního poradenství s pěti výklady karet a jedné reiky terapie, ochutnávka ovčích produktů.

Nutná záloha 2000Kč přes Fler.

Za příplatek: po domluvě s majitelem ubytování na lůžku a strava na ranči. Individuální terapie, osobnostní léčebná kresba. Výlety a potraviny si účastníci hradí sami. Lze sjednat cestovní pojištění.

Těší se na vás Magdalena Anael Kolářová.

Na fotky z kurzů se můžete podívat i na facebooku.