předevčírem mě napadlo tolik zajímavých témat,ale dnes mam vybrakováno..ale stejně budu otravovat


Dnes jsme byla naposledy ve své 2. práci... a jedna japonka mi říkala, něco končí, ale něco nového začíná...ANO a já si dotedˇmyslela, že se vždycky začne  jenom něco lepšího...že to je jediný důvod všech konců, neb je pro nás nachystáno něco velkolepějšího....HAHA!

Kolegyně dodala, že se vždycky obává, aby to, co příjde bylo aspoň stejně dobré, protože ono je spíš vše horší...

No a panžto sem před půl rokem docela hezký vztah proměnila za vztah velmi tragický, tak už vím, že člověk je blb a čeká ho všelicos a co ho čeká ...tak o tom nemá cenu špekulovat, bo ví velké prd.

Nejsem ve formě a proto ze mě žádné hlubokomyslné moudra nevypadnou a taky už sem snědla svou čokoládovou tyčinku a nemám další......bůůůů...

ale eště něco, dnes jsme v práci mimo jiné rozebrali odklad požitků.Lidé ,kteří dovedou odložit malé požitky, aby později měli větší požitky, mají tendenci dosáhnout v životě větší ůspěchy než ti, co se okamžitě vrhnou na vše, co se jim nachomýtne pod nos.

NAPŘ: Nabídla jsme naší učitelce Jarmilce jablko a ona , že si ho nedá, protože jde na oběd a chce být pořádně vyhladovělá, kdežto, kdyby si ho dala, tak by si zkazila svůj požitek z oběda, porotože by byla trošku nasycená. NO a to já absolutně nechápu..jak mám hlad, tak hned všecko kolem sebe vyžeru bez ohledu na to, kolik požitků mě čeká. No a když mi dají talíř, tak jako 1.sním ty nejlepší věci a pak až ty , co mě chutnají méně. A vždycky mě rozčiloval můj první kluk, který si nakonec nechával řízeček, říkala sem si v duchu, aby ses z masánka nepos...

Holt nemám model úspěšného člověka,.... byla sem poučena,že tento model sem si vypěstovala v dětsví,kdy asi nějaká krizová situace mě donutila brát honem, co je k mání.

Ano, ale zase mám 50Kg i s postelí,kdežto Jarmilka 80Kg i bez postele. Achjo,ono je to tím,že já žiju, tím co je teď a myslet na to, co bude, mě krapet stresuje, protože pak cítím nějakou determinaci,že se věci už MUSí vyvinout způsobem jaký byl naplánován.Mě se líbí vše měnit podle nálady a momentální inspirace, pak cítím,že se svobodně můžu flexibilně  rozhodnout pro jakoukoliv možnost.

Lidi se mě ptají a co? už si hledáš práci? nééé..tedˇjedu do THajska a vůbec mě nezajíma, co bude pak..šak do té doby můžu umřít...

jo..a na penzi si nespořím..jsem hipíísáák... květinýýý..lovéééé..nic mě netankůje