Konečně jsem se dočkala a po přestěhování z 16 metrové garsonky mám teď pokoj jen a jen pro sebe a mé tvoření. Rozpočet je limitovaný, proto jsem zatím koupila jen pár poliček a skříňku, zbytek je co dům dal, ale i tak už se mi tam moc hezky pracuje :) Tak pojďte dál:

Vchází se skrz hostinský pokoj. Vlaječky jsou vytvořené z papírů od mé oblíbené návrhářky Amy Butler.

 
Po levé straně je okno a hlavní pracovní stůl. Ve skříňce vlevo jsou scrapbookové papíry v pojízdném pořadači (IKEA, nápad jak je využít měla Aktijka z hurapapir.cz). Plastové šuplíčky měly být původně na papíry, ale jsou o půl centimetru kratší, takže slouží k uložení razítek, barev a raznic. Jsou opravdu přehledné a vejde se do nich hodně. 
 
IKEA vládne celému našemu bydlení, takže moje pracovna není výjimkou. Bílé poličky původně slouží na obrázky, ale perfektně tam pasují i kořenky, ve kterých mám kytičky a navíc jsem si vystavila má oblíbená dřevěná razítka. Ve spodní části je DVD polička, ve které mám razítka od firmy Stampin Up! - ta jsou totiž uskladněna v krabičkách stejných rozměrů jako DVD. No a v obalech od CD zase skladuji silikonová razítka. Ještě můžete vidět tyč a kelímky na tužky a nůžky.
 Detail:
V zeleném "kyblíčku" mám takové ty nejvíce používané věci (lepidlo, ubrousky, akrylátové bloky).
A tady už je druhý stůl, který jsem dostala od ségry. Zatím slouží v případech, kdy se na menší stůl už nemůžu vejít :) Ale do budoucna na něm snad bude šicí stroj.

Pojízdný vozíček (koupený hodně dávno v Ikee, už ho asi nemají) má nahoře kapsy, do kterých se vejdou A4 papíry, v mém případě jsou to ale látky a potřeby na šití. Vespod mám pak pořadače s různými sešity apod.
Ještě chybí fotky zadní stěny, kterou chci ale barevně vymalovat a navíc je tam prozatím stará (a ošklivá) knihovna. 
Doufám, že se vám u mě líbí a že jsem třeba přispěla pár tipy, jak si levně, ale účelně zařídit pracovnu.