A jak jsem se vlastně k tvorbě dostala?

S malováním jsem začala hlavně, když jsem dostala od mého kluka malířský stojan. To mě prostě donutilo, abych konečně zčala něco dělat.

Dlouho mě však nenapadalo žádné téma. Neměla jsem odvahu vzít štětec a barvy a pomalovat celé plátno. Pak najednou však přišel do kina Iron Man 3 a poblázění začalo. Stoupla jsem si k malířskému stojanu a malovala. Iron Mana jsem malovala tak půl roku dohromady. Byl to můj první velký obráz, neměla jsem styl, nevěděla jsem jak se chovají barvy.
Následovalo tedy malování, přemalovávání, čmárání, vztekání, uklidňování a opět malování.
Po pů roce zkoušení čehosi vznikl první obraz, který můžete vidět pod článkem.

Po pochvale, kterou jsem sklidila na facebooku, od kamarádů a rodiny, jsem se do toho opřela. Trvalo mi ale dlouho než jsem se do tvorby vůbec dostala. Nesčetně pláten bylo vyhozeno do popelnice. Nesčetně vztekání musela snášet moje kočka. To trvalo přibližnč další rok. Mezitím však vznikla 2 díla, která jsem rozdala. A to babičce a budoucí tchýni.
Přes toto jaro a léto jsem nemalovala vůbec. Vše se změnilo po příjezdu z dovolené. V mém srdci zůstalo moře. A proto nyní najdete v krámku mořskou tématiku. Všechny ty moříčka, všechny loďky a majáky kreslím s láskou a se zasněním. Pevně doufám, že mé milované moře uvidím velmi brzy!
Poslední kousek s mořskou tématikou mám právě rozmalovaný. Pak začne zima a Vánoce a tak bych chtěla pár obrazů věnovat právě tomuto období.

Pod článkem naleznete 3 obrazy. Vůbec první, které jsem dokázala stvořit. Tak koukněte.

 

image

image

 

image