Milé ženy, muži, děti, zvířata, případně UFO (co já vím, kdo všechno Fler sleduje)...

Mysulence se blíží první narozeniny, no, ona je to teda už docela holka veliká, ale naše fungování na Fleru bude roční.  Na oslavu tohoto výročí jsme se rozhodli vytvořit náš úúúúplně první blog v životě a trochu se vám představit.

Tááákže, připravit!  Milí diváci, do šapitó právě vjíždí mysulenka!

No, tak to není ona.

 

A ani toto není ona, to měla být jako narážka nebo co?

Áááá, tady je! Zvíře je to divoké!

Áno, je to tak, mysulenka je vskutku dvojhlavá (nejen saň).

Tak si děti poslechněte pohádku o mysulence. Byla nebyla jedna mysulenka, ale nebyla to ani siamská dvojčata, ani dvojčata jednovaječná, dokonce ani dvojčata dvouvaječná, byla to dvě jednočata.

A ta jednočata měla stejné rodiče (tímto děkujeme slečně kvítečková za jejich zfimění)

stejného psa

chodila do stejné školy

z obou se má stát učitelka (takže dvě učitelky ? tím hůř, chudáci děti)

obě půlky mají boyfrienda počítačového programátora

a obě neumí kotoul ze stoje do stoje

Jelikož má mysulenka dvě hlavy, honí se jí těmi tvrdými palicemi všelicos a to zcela nekontrolovatelně, což je vidět i na myšmaši (předpokládám, že to slovo má co dělat s myší, tedy i s námi) našich výrobků.

Takže to by tak bylo pro hrubou představu, aby všichni fléřané věděli s kým mají tu čest.

A na konec našeho úplně prvního blogu v životě ? přiznání. Udělali bychom pro vás cokoli ? takže naše zboží zkoušíme na vlastních tělech. A tady je důkaz místo slibů aneb i mysulenka nosí dvoudílné plavky na nudapláž!                              https://www.fler.cz/moje-zbozi?id=40541

A zakončujeme zlatým hřebem ? foto v plavkách! (!!!Pokud jste slabší povahy, odvraťte se od monitoru a přes foto přerolujte poslepu. Pokud je Vám méně než 18 let, zavolejte maminku a poproste ji, ať Vám přes fotku přeroluje ona. Pokud je maminka slabší povahy, přivolejte tatínka. Pokud u sebe máte nějaké dítě nebo zvíře mladší 18 let, zakryjte mu oči.)

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Pac a pusu, zase se stavte až půjdete okolo

Vaše mysulenka