Kabelka, která mění své rozměry, podle aktivit?  

My ženy většinou býváme ryze praktické. Zatímco muž přesně ví, co chce nakoupit a svůj záměr uskutečňuje s jistou zarputilostí, my ženy neustále objevujeme nové světy.

Mužský přístup se zdánlivě zdá praktičtější :-).

No ale uznejte - žena jde do obchodu třeba pro mýdlo. Je známo, že ženský mozek je uzpůsoben tak, že zvládá více aktivit najednou. Proto třeba dokážeme žehlit prádlo, sledovat oblíbený pořad v televizi a ještě komunikovat se svým partnerem. Jak jinak bychom zvládly záměstnání, domácnost, výchovu dětí, péči o svého partnera........

Vraťme se ale k mýdlu. Jdeme do obchodu pro mýdlo a ejhle! Tady mají v akci skvělé lepidlo na boty. Minule jsem to zvládla bez ševce, tak to zkusím znovu. Blížíte se k regálu s mýdlem a co to vidím?  Ti moji kočičáci jsou ale mlsní. Je lepší je šatit než živit. Dneska mají v akci jejich oblíbené kapsičky. Tak jo! Ať se mají dobře. Jsou to přece kamarádi......

Dojdu ke kase. Vyndávám zboží. Kde mám to mýdlo?  Aha!  Pardon slečno,  hned se vrátím. Jenom  si skočím pro mýdlo. Jsem trošku roztržitá. Přemýšlela jsem o tom, kdy  vlastně mám být na sjednané schůzce.

Takže shrnutí :  muž  většinou chodívá  do obchodu pro mýdlo, lepidlo, žrádlo pro kočky 3 x

                             žena stihne vše při 1  slovy jedné pochůzce, že?

 Na to se hodí báječný vynález překládacích kabelek. Do nich se vejdou naše nečekané praktické objevy. Chvála za ně (tedy za ty kabely)  někomu mně neznámému.

Tento vynález přehýbacích kabelek mě  nadchl. Nejprve byly vyzkoušeny na mých drahých a dle jejich nadšených reakcí rozhodnuto o dalším tvoření.

Přeji hezký den :-))

 

Tady je má nabídka:

další najdete na mých stránkách