Ne, nebudu tady prodávat rum:-)

Jako poděkování svým nadšencům, jejichž řady se poslední dobou značně rozšířily (je jich už 104!), jsem připravila věrnostní akci. 

Ze své tvorby jsem vybrala některé starší kousky a zboží, které už tolik nezapadá do toho, čím se teď nejvíc zabývám, a zařadila je do nové kategorie "Methusalem." 

Kdo z mých nadšenců nakoupí u mě v obchůdku cokoliv, co v této kategorii není, má nárok na slevu na libovolné množství výrobků, které v této kategorii jsou.

A jaká je ta sleva? Tady jsem se přiklonila k takové symbolické hierarchii mých nadšenců. Ti z první stovky mají slevu 60%, nadšenci číslo 101 a více pak 50%  (je normální, že nevíte, kolikátým nadšencem jste, ale já to vím).

A jak na to? Pokud si něco vyberete, napište mi nejdřív vnitřní poštou, o které výrobky máte zájem. Já u nich změním cenu a zarezervuji je jen pro Vás. Vy si pak objednáte, já objednávku přijmu, Vy zaplatíte, já zboží pošlu, vy dostanete doporučený dopis... A pak už je to jen na Vás;-)

Zboží v kategorii Methusalem je samozřejmě prodejné i samostatně, bez slevy:-D

Doufám, že Vás tato akce zaujme, a těším se na shledanou v obchůdku, který si váží Vaší přízně a z každého nového nadšence je nadšený:-)

Wertcha