Někdy můžete mít všechen čas na světě a bude to málo! Tak nějak se mi povedlo zrealizovat vše, co jsem musela. Od doktorů svých, přes doktory mého syna, předvánoční chaos, vánoční chaos i povánoční rekonvalescenci .. vždyť to všichni znáte.

A konečně jsem měla čas na to, co jsem chtěla dělat. Znovunastartovala jsem si svoje večerní chvilky korálkování, vyzkoušela jsem si decoupage a udělala pár dárku v předstihu, povedlo se mi udělat i fotky (to je vždy nejvíc práce!!!) a už už jsem se chtěla vrhnout na fimo a extruder .. a co se nestalo..

Zavolal mi můj bývalý šéf (aktuálně jsem na mateřské) a řekl: "Janino, tak se udály nějaké změny bla bla bla bla (detaily vás snad nezajímají) a já vím, že se určitě nudíš a nemáš co dělat, tak pro tebe mám práci (v překladu "potřebuji asi dvé prezentace a 50 slidu)!"

No co byste mu na to řekli? Po počátečním vnitřním emocionálním výbuchu, který neměl daleko od trhání vlasů a polknutí věty "nuda, je to poslední, co mě za poslední rok mohlo potkat!!!" jsem s nadšením v hlase souhlasila!

Takže jestli si myslíte, že máte všechen čas na světě a konečně můžete tvořit, nezvedejte telefon bývalému šéfovi!