V posledních týdnech jsem nejčastěji šila drobnější výrobky jako penály, klíčenky nebo minipeněženky. Motivem byla hlavně zvířata. "Zvířecí" linie je stabilní součástí mé nabídky a pro mne samotnou je vyhledávání nových námětů zdrojem dalšího poznání i radosti.

Tentokrát jsem úplně poprvé vystřihovala pouštní ježky - roztomilé tvory s velkýma ušima. Moje dcerka si je zamilovala na první pohled, jak se líbí vám?

Dalším novým motivem byl páv. Protože jsem věděla, že pavích per budu potřebovat hodně, nakreslila jsem si jedno pero na počítači a pak je nakopírovala a vyřezala řezačkou. Zbytek jsem dotvořila opět ručním vystřihováním.

Chameleonů jsem v minulosti vystříhala už několik, ale ten nynější je prvním, který má vypláznutý jazyk a snaží se na něj lapit mušky. Budete mu držet palce a přát dobrou chuť, nebo budete doufat, že mu mušky uletí?

Černý dikobraz se zas pyšní třpytivými bodlinami.

Pro milovníky koček je tu černé koťátko, které si hraje s barevnými bublinami.

A šestici zvířátkových výrobků uzavírají dva ospalí netopýři.

Pokud vám některé výrobky padly do oka, můžete využít akci poštovné zdarma u objednávek nad 300 Kč. Poštovné vymažu při přijetí objednávky. Akce potrvá do pátku 26.6.

image image image

image image image