O nás…

Víme, že málokdo klikne na článek "O nás", však koho to zajímá? My to taky moc často nedělaly, tedy aspoň do doby, než jsme začaly hledat inspiraci. Teď stojíme na druhé straně a přemýšlíme, jak nás představit tak, abyste dočetli až do konce… 

Kdo jsme?

Nastává minuta ticha… Přemýšlíme, jak se hezky popsat:-) A víte co? Budeme upřímné.
Jsme dvě maminy - Katka a Aneta, které se rozhodly jít za svým snem. Jasně, takové klišé, leč pravdivé:-) Každá máme malé děti a obě víme, že najít práci po rodičovské dovolené bylo, je a bude šíleně těžké, zvlášť když ani jedna z nás není z velkoměsta, kde se to pracovními nabídkami jen hemží. Navíc máme pocit, že mít malé dítě je pro většinu zaměstnavatelů diagnóza:-/ Samá směna, pracovní víkendy, nebo dlouhé šichty v gastronomii.

Proč podnikáme?

Jít cestou podnikání jsme se rozhodly ve chvíli, kdy nám došlo, že pokud nastoupíme do klasického zaměstnání, tak nám na děti nezbude moc času. A volný čas na koníčky, ten nebude vůbec. Uvědomily jsme si, že se nechceme domů vracet v pět, udělat večeři, úkoly a jít spát…Takovou budoucnost pro sebe a děti zkrátka nechceme.  Navíc se obě parádně doplňujeme, tak jsme se rozhodly toho využít a vytvořily jsme projekt Sandelem, který by nás k tomu volnému času měl dovést.
Další minuta ticha… Přemýšlíme, jak dlouho budeme pracovat od rána do večera, abychom pak mohly zvolnit a vyrazit s dětmi na výlety a užít si všechno to krásné… A víte co? Odpověď na tuhle otázku neznáme, ale doufáme, že si právě tu naši úspěšnou cestu za snem, brzy přečtete.

Jak jsme přišly na Sandelem?

Dobře, minuty ticha přestáváme počítat:-) Pokusíme se zrod Sandelemu popsat stručně…
Rády bychom vám napsaly přesné datum, kdy se Sandelem zrodil, ale ačkoliv jsme hledaly důkladně, znaveny jsme to v půlce červencové konverzace na messengeru vzdaly, takže odhadujeme, že to bylo někdy v květnu:-) Trávily jsme společně vzácné volno, seděly jsme na gauči, kolem pobíhaly děti a nadávaly jsme na to, jak moc se nám nechce do práce. Jak nechceme děti budit před šestou, abychom stihly školku i práci, jak se nechceme honit z práce zase do školky těsně před tím, než se dveře školky zamknou, což bývá v půl páté. Jak to budeme dělat, až začnou chodit do školy? Něco vymyslíme. No jasně, ale co? Začneme podnikat… V čem? Založíme si eshop. S čím? Třeba s věcmi, kde je anděl…
Ano, nebylo to žádné velké přemýšlení, prostě to z nás vypadlo. Proč právě anděl? Je to hezký symbol, můžeme v něj mít naději, věřit v něj a přát si…
Dnešní doba není lehká a tak mít svého anděla, nebo alespoň malý kousíček z něj, může být něco, co nás povznese nebo nám aspoň pomůže věřit v cokoliv hezké.
Nezačaly jsme naše andílky tisknout na trička, hrníčky, ani modelovat sošky. Náš první vlastnoruční výrobek byl ušitý polštářek s pecičkovou výplní. Všily jsme do něj štítek s naším logem, jehož součástí je malé křidélko ve tvaru písmene S. Ani nevíme, jak se to stalo:-) Prostě tu byl najednou polštářek Sandelem. Úplně prví výrobek. Postupně jsme vymýšlely různé tvary, nafotily je a nyní začínáme prodávat. Sandelemácké výrobky postupně přidáváme a přidávat budeme, dokud to půjde.

Jsme moc rády, že jste navštívily náš blog, článek dočetly až sem a pokud chcete, buďte s andělem, buďte Sandelem:-)

Říjen, 2020, Katka a Aneta