Čtyři krásné roky mě provázela světem moje první čtečka, věrná paní Kindlová. To lehce dementní jméno ode mne dostala hned při registraci, kdy se systém dožadoval zadání názvu zařízení. Myslela jsem, že ho časem změním, ale - jak to bývá - nikdy jsem to neudělala.

Díky ní jsem začala vyrábět obaly a do dnešního dne už jich běhá po světě okolo tří stovek. Pár jich můžete vidět tady na fotce a spolu s nimi i paní Kindlovou v roli modelky:

Ale protože všechny věci mají svůj vyměřený čas, stává se, že čtečky padají svým majitelům na zem, jsou kradeny nebo ztráceny, vyměňovány za nové modely nebo různě  kolují mezi členy rodiny. A obaly na čtečky podléhají opotřebení nebo změně majitelova vkusu,  jsou ničeny, polévány červeným vínem nebo odkládány při vaření na kuchyňskou linku pokapanou mastnou paprikou (ano, takto jsem osobně zlikvidovala jeden ze svých obalů já; ty oranžové fleky se nedaly odstranit vůbec ničím).

Možná i vám už některý z mých obalů dosloužil nebo do něj nepasuje vaše nová čtečka. Třeba zrovna vy jste přišli o čtečku nebo obal zvlášť zábavným způsobem. Nebo snad zrovna vám obal ještě pořád slouží k naprosté spokojenosti?

Pro všechny mé zákazníky, majitele qetino obalů je tu teď speciální akce: podělte se o svoje zážitky nebo zkušenosti s obalem, pošlete fotku nebo historku, napište komentář. Za odměnu dostanete slevu 20% na další nákup. A pokud máte to štěstí, že vám obal i čtečka pořád slouží k naprosté spokojenosti, můžete samozřejmě slevu někomu postoupit.

Aby to nebylo líto těm, kdo si kupují svůj první obal, mám tu akci i pro ně: napište mi, podle čeho jste si vybírali svou čtečku. Cokoliv, co vás na ní naplňuje nadšením nebo co vás naopak zklamalo. Budu si muset pořídit nástupkyni paní Kindlové a to je každá rada drahá... Za svoje postřehy, názory a doporučení dostanete na nákup obalu slevu 10%.

Akce bude trvat až do konce listopadu. Můžete toho využít, v klidu se rozmyslet a objednat si výrobu vánočních dárků pro své blízké (nebo pro sebe) úplně na míru.