Naše cesta k výrobě vlastní kosmetiky započala v lednu 2015.

Před početím dítěte jsme cíleně podstoupili půlroční detoxikační kůru. Studium mnoha zdrojů nás předsvědčilo o tom, že jen toto ke zdravému životnímu stylu nestačí. Chemie se nenachází jen v jídle, nejvíce jí přijímáme ve formě kosmetiky. Napadlo Vás někdy přečíst si složení svých kosmetických přípravků? Mýdlo nazvané Natural má s přírodou společný opravdu jen název.

S vědomím toho, jak je dětská pokožka citlivá, jsme si řekli, že s tímhle naše dítě nepřijde do styku. Chceme pro něj i pro sebe to nejlepší a nechceme dělat zbytečné kompromisy. Pátrali jsme po alternativách všeho, co je doma používáno, sbírali jsme informace a hledali poctivé dodavatele kvalitních surovin. 

V květnu 2016 jsme se po roce testování již odhodlali darovat první své výrobky také rodině a známým. Kladné ohlasy nás přesvědčily o tom, že jdeme správnou cestou. Když začal být zájem větší, napadlo nás kosmetiku prodávat. Legislativa v České republice však klade na výrobce kosmetiky velké požadavky, takže to byl "běh na delší trať". V současné době máme certifikováno prvních pět mastí, zbytek následuje po Novém roce.

Naše výrobky jsou dělány s láskou. Možná to zní jako klišé, ale je to skutečně tak :). Vše se snažíme vyrábět z co nejkvalitnějších surovin - děláme to přece pro sebe, našeho synka Vašíka a nově i pro Vás.

Jsme přesvědčeni o tom, že Vám máme co nabídnout :)