Cimrmanologové prominou, že jsem si vypůjčila něco málo z tvorby našeho velikána, ale ono se mi to do toho nadpisu tak hodilo.

Dnes jsem si konečně v klidu prolistovala magazín Mladé fronty Dnes (v současnosti jsem na mateřské s 10měsíčním prckem a všechny maminy, které si tímto obdobím prošly pochopí, proč jsem se k tomu dostala až dnes, ač vychází ve čtvrtek, ale to jsem odbočila, vraťme se zpět...) a zastavila se u článku Průvodce světem značek (kdo ho neměl možnost číst – najde ho zde, doporučuji přečíst) – pro ty, kdo ho nečetli a číst ani nechcou – je o tom, jak my češi bazírujeme na značkovém oblečení, a hlavně o tom, jak dotyčná značka musí být vidět, aby bylo vidět, že na to máme.

Nikdy jsem se nehonila za tím, být „značkově“ oblečena a odoplňkována, mám ráda, když můžu mít něco originálního a svého, něco co nepotkám při procházce městem 3x během deseti minut. Ačkoli jsem značně šikovná a v mnohém si vystačím, některé věci nezvládám a nebo znám lidi, co je zvládnou mnohem lépe než já.

Chtěla bych vám teď představit ty své „značky“. Nenajdete v nich  Dior, Gucci ani Louis Vuitton, ale zato se stejnou taškou nebo ve stejném tričku asi nepotkám hned tak někoho…

Pokud chcete tašku tak doporučuji model: MTM, hadri či Lajka.Art

 

 

Šperky nosím jen známých značek jako Perutynka, Dag, Adevileyes, Paya, Čaki či kovář Sovinec

 

 

 

 

Tričko pak výhradně Zuzi Art



A abych nezůstala jen u sebe, prcka oblékám jedině v módním domě kakou

 

Tak tohle jsou mé oblíbené značky, možná ne tak známé, ale o to osobitější a vyrobené s láskou :)