Ten, kdo nakupuje na Fleru, ten dozajista nemá zájem o tuctové zboží. Určitě vyhledává nápad, originalitu a neotřelost.

Ne vždy si však každá dáma chce či může dovolit nápadné a výstředné šperky. Buď je nemá ráda nebo jí to momentální situace nedovoluje. Mnohé z nás jsou nuceny svým povoláním k určitému typu oblékání, musíme být v práci decentní, elegantní a střídmé a přitom bychom si rády navlékly nějakou "odvázanost". Situaci většinou řešíme pořízením několika řetízků, které pak nosíme stále dokola několik let.

Nabízí se i jiné řešení. Pořídit si šperky originální, přitom umírněné a decentní. Preferovat jednoduchý tvar a barevnost sladit s oblečením. Pořídit si šperky, které nás nebudou stát velkou část platu, můžeme si dovolit hned několik sad a ty pak střídat.  I nudný úřednický kostýmek získá šmrnc a nebudeme si připadat stále jako v uniformě.

Pro tyto příležitosti jsem připravila kolekci Jednoduchá elegance. Najdete zde tiffany šperky jednoduchých tvarů, v jedné barevnosti, menších tvarů. Nic křiklavého, přesto  jejich  nositelka  určitě  nepotká  nikoho se  stejným  přívěskem  či  náušnicemi.   Ceny  se pohybují u náušnic a přívěsků kolem 100 Kč, soupravy do 200 Kč. 

Zde alespoň pár kousků na ukázku. Více v mém obchodě.

   

 

  

Děkuji za pozornost a těším se na návštěvu.