Dneska tu pro vás mám něco speciálního.

Krásná jako Ty!

Co se stane, když se potkají dvě bláznivý holky jedno středeční odpoledne nad šálkem kávy?
Občas nic a občas vznikne něco velkýho!

Nemusíš být krásná jako ONA, buď krásná jako TY!

image image image

Dala jsem to dohromady s královnou harmonie Olgabu a vznikla nám pod rukama kolekce, která se vám bude nejen krásně nosit, ale navíc podpoří centrum Anabell - pomoc lidem s poruchami příjmu potravy.

Trička popsána krasopisně rukou mé oblíbené Bára z Nikolajky

"Můžete vyměnit byt, změnit město, ale ze svého těla se neodstěhujete jinam. Přijmout svoje křivky, váhu a výšku, prostě se zabydlet ve vlastní kůži, je boží." - Olgabu

Proč si kolekci obléci?

Oblečení jsem pro vás ušila z příjemného splývavého materiálu, bambusové viskózy, která vás hedvábně obejme a ve které se nezapotíte. Klasická natyris trička jsou potom z kvalitního bavlněného úpletu s elastanem. Upleteno v ČR

Nové vychytané oversized střihy i moje klasická trička vám krásně padnou a pohodlně se přizpůsobí.

A hlavně nákupem oblečení přispíváte nadaci Anabell, která nabízí pomoc a podporu ženám s poruchami příjmu potravy. Máme z toho s Oli radost, radujte se s námi!

Poselství je jasné - JSI KRÁSNÁ! Usměj se

image image image

Krásná jako… krásná jako... krásná jako TY!

Kolekcí jsme chtěly podpořit nějakou neziskovou organizaci. Když se mně Oli zeptala, jestli mám nějaký nápad, neváhala jsem ani minutu. Centrum Anabell pomáhá ženám s poruchami příjmu potravy. A kdysi pomohli i mně.

Když mi bylo 13 let, kvůli fenoménu 90-60-90 jsem málem umřela. Byla jsem přesvědčená o tom, že můj život nemá žádný smysl, že jsem zbytečná, ošklivá, hloupá a tlustá. Věřila jsem lidem, kteří mi říkali, že těch pár kilo navíc je překážka mezi mnou a jakýmkoliv úspěchem. Přestala jsem jíst a zhubla natolik, že moje tělo ani mysl nedokázaly v pořádku fungovat. S každým gramem na váze dolů mě stále více pohlcovala spirála sebenenávisti, permanentního pocitu neúspěchu a vlastní zbytečnosti.

Navenek jsem se s anorexii potýkala rok, ve své hlavě pěknou řádku let. Až ve chvíli, kdy mi opravdu došlo, že jsem tady už vůbec nemusela být, jsem se rozhodla, že si nemůžu dovolit ztrácet čas ničím, co mi nedává smysl.

Rozhodla jsem se svůj život naplnit barvami, látkami a radostí. Rozhodla jsem se, že tu radost budu předávat dál. Že pro vás budu šít oblečení, ve kterém se budete cítit pohodlně a vypadat skvěle. Vaše radost je moje poslání a taky důkaz, že jsem dokázala překročit vlastní stín a postavit se strachu z neúspěchu.

Doufám, že poselství nové kolekce je jasné. Ať už je Vaše tělo jakékoliv, je vaše. Mějte ho rády a věnujte mu svou lásku a péči. Nevěřte lidem, co vám říkají, že něco nezvládnete, a nevěřte ani těm, co vám říkají, že „nemáte nohy do sukně“ a že „byste možná byly hezké, kdyby…“. Za ty roky, co se s vámi setkávám, vím, že jste krásné, že jste silné a že máte ty nejhezčí úsměvy na světě 

Dokážeme všechno, co chceme, nehledě na to jak vypadáme a kolik vážíme.

Děkuji mé rodině a přátelům, kteří mě podpořili, ať už mi bylo špatně, nebo úplně nejlíp, obojí je potřeba. A děkuji Kristý, která rozjela báječný projekt Zanormalniholky, že mi připomněla, jak je důležitý uvědomovat si kdo jsme, a pomáhat lidem, kteří to potřebují.

A díky vám všem za neuvěřitelnou podporu! 

natyris

Krásná jako TY! Šedé šaty :)