Praha, 5. ledna 2010 – Společnost E.R.O.C. v rámci slavnostního otevření modernizovaného prostoru holešovického Show Parku, které plánuje na druhou polovinu ledna tohoto roku, připravuje unikátní výstavu pod názvem „Provokace, sex a perverze“. Tuto jedinečnou expozici obrazů, fotografií a plastik budou moci lidé navštívit a zhlédnout od 21. ledna 2010 do 30. dubna 2010. Nejen mladí, ale i ostřílení umělci, kteří pro tuto příležitost dali dohromady a vytvořili pracovní skupinu pod názvem „Luci a její tvůrčí sebranka“, nemají stanovená žádná tvůrčí omezení a záleží pouze na jejich kreativním pojetí, jak dané téma ztvární.

„Velice nás nadchla idea Lucie Mrhálkové, která přišla s nápadem na uspořádání  zajímavé a netradiční umělecké výstavy. Myslíme si, že by tato expozice mohla přinést nový a neotřelý pohled na tuto stránku lidského života a představit tak jedinečnou tvorbu v nestandardním pojetí. Spojit, respektive umožnit prezentovat toto tvůrčí vyjádření právě v Show Parku se nám líbí, podporujeme ho a myslíme si, že je rozhodně namístě,“ dodává Jiří Matela, generální ředitel. 

Patnáctičlennou uměleckou skupinu tvoří nejen studenti z Lidové konzervatoře a múzické školy v Ostravě a ze Soukromé školy umělecké Ave Art Ostrava, ale i zkušení čeští tvůrci.

 

Jmenný soupis členů:  

 
Adéla Drnovská obrazy
Alfija Procházková obrazy
Eva Jašková mix
Helena Freislerová obrazy
Jan Jahla fotografie
Lucie Mrhálková obrazy
Lukáš Dvorský plastiky
Matěj Frank objekt
Michal Vysloužil fotografie
Miroslav Mamula obrazy
Patrik Urbánek obrazy
Pavlína Cvrčková fotografie
Radek Grabmuller fotografie
Zuzana Melecká obrazy
Zuzana Plesingerová obrazy

 

 

Články k přečtení ... http://www.super.cz/super-akce/tipy/37344-show-park-predstavuje-vyjimecnou-vystavu-provokace-sex-a-perverze.html ... http://topreport.cz/clanek.php?clanek=1270 ... http://pr-online.cz/ ...