Byl čas hlubokého zkouškového, začátek nového roku, u nás ještě sníh...

Když by člověk tvořit neměl, protože je zrovna čas pracovat ,,na své budouctnosti", tak ty myšlenky to vždy nějak udělají a zavedou člověka k tomu co má rád... Pro mne to je fimo, kouzelná plastelína se spoustou možností, ale taky knoflíčky z půdy, šátečky po mamince, babiččiny hedvábné halenky,...ale i ladnost srnek, jejich opatrné našlapovaní, sníh ve vlasech, led na rybníce, jinovatku na oknech, hudba...


A tak se rodila touha stvořit něco, co by propojilo mé oblíbenosti.

Teď po zkouškovém nastal čas míchání odstínů, píchání se do prstů, navlékání, zdobení, vybírání, dokončování.

Nakonec se zrodila sbírka něžných, skoro i zamrzlých květů, krucánků, zasněných korálků...

...Něžnosti... by Vám měly připomenout, jak krásné je být mezi zástupkyněmi něžného pohlaví. Můžeme se zdobit květy, kdy se nám zachce, nosit jemné korálky i do postele, zahledět se do nebe jen tak...z lásky.

 

° Květinky si žádají něžné zacházení, potom u Vás budou spokojeny. Vydrží kdejaký tanec a slávu, i (ne)obyčejné výlety. Jsou křehounké od pohledu, jinak drží pevně, lísteček vedle lístečku.

 Jako každá květina nemají rády pohazovaní, třeba na noční stolky, nošení po kapsách (hlavně kalhot a sukní), mačkání v dlaních...

 Šperky, pokud jsou lepené, tak vždy jen kvalitním lepidlem určeným na šperky (epoxid), vyráběné s velkou trpělivostí a láskou. :)

 

Snad se Vám budou líbit...{#emotions_dlg.rose2}  

                                                                           Zu