Další z romantických "starobylých" zápisníků.

Deníček je svázaný drátěnou vazbou, která je ozdobena a zároveň zajištěna stužkami a krajkou.

Obsahuje 24 linkovaných patinovaných a 24 klasických bílých listů na psaní či kreslení + několik barevných stránek vytvořených ze scrapbookových čtvrtek a papírů.

image

Zde si můžete deníček alespoň virtuálně prolistovat Mrkající

Po otevření uvidíme na deskách kapsu na vložení fotky, lístků z divadla či něčeho podobného, co si chceme uschovat. Na stránce z čokoládově hnědé scrapbookové čtvrtky najdeme krom obrázků a zlatavých skleněných kamínků i rozkládací "harmoniku" + čtyři visačky s  "Muchovským" motivem, které jsou  zastrčené za obrázkem budíku.

image

Další stránka je z boku ozdobená černou krajkou, perličkami a obrázky. Za motýlka lze opět něco vložit a nalepenou stránku s kytičkou otevřít-viz foto.

image

image

Následuje 24 linkovaných listů. Jsou obarvené černým čejem, takže vypadají jako by byly ze starého sešitu po prababičce :)

image

Na modré stránce lze pod obrázek s kloboukem opět zasunout fotku, pohlednici atd.

Hnědá vlnkovaná čtvrtka je naembosovaná a lehce ošmirglovaná, aby kytičky hezky vynikly.

image

Z druhé strany obrázek se starou žárovkou, kytička s perličkou a na tmavě modré stránce kapsa na cokoli vás napadne. Navíc tento modrý papír není nalepený celou plochou, ale tvoří velkou kapsu takřka pod celou touto stránkou.

image

Linkovaná čtvrtka s nalepeným obrázkem, za který lze opět zastrčit nějaký výstřižek či obrázek nebo fotku.

Následuje velká záložka z brokátového papíru bronzové barvy. V ní se schová 24 klasických bílých papírů, aby svojí bělostí nerušily  starobylý vzhled zápisníku.

image

Zde je vidět záložka a papír s nálepkou Corsets, pod kterým jsou ony zmiňované bílé listy. Za obrázek na kostičkovaném kartonu lze opět něco vložit. Pod touto stránkou je opět velká kapsa, která není na první pohled vidět. třeba na tajný dopis nebo vzkaz :)

image

Na poslední stránce jsou krom obrázků dvě kapsičky s visačkami. Dát si do nich samozřejmě můžete co chcete. Na deskách na puntíkové papíru je hnědé kolečko ze scrap. čtvrtky s obrázkem. Je opět přilepeno jen částečně, takže místo dámy v korzetu za něj můžete vložit pohlednici fotku a pod.

image

Zadní strana opět polepená krásným scrapbookovým papírem.

image

image