Koncem loňského roku jsem se po delší době opět zkontaktovala se svou kamarádkou Milkou, u níž jsem objevila krásnou metodu na uložení fotek - Scrapbook. Začala jsem se o tuto kreativní záležitost zajímat. Mám dvě malé děti, jejich fotek už pěknou hromádku, a takto je vylepšit, my přišlo jako báječný nápad.

Hned jsem se pustila do hledání  a nakupování různých materiálů jako papíry, lepení, doplňky, zdobení... Však to každá scrapařská duše zná.  Mnoho konzulatací se zpřízněnou duší Milkou. A momentálně mi  pod rukami vzniká krásné album prvorozené princezny. A dalších smělých plánů mám již nyní plnou hlavu.

Začátkem února mi přišel od Milky odkaz na polského výrobce Wycinanka.net a obrovský výběr krásných výseků. Tohle bylo  přesně to, co by se mi hodilo ke zdobení mých albových stránek.

Pak mě napadlo, že jsem tyhle výseky nikde u českého prodejce neviděla a proto mi chyběly. Vzpomněla jsem si i na ostatní tvůrkyně, že možná i jim takové krasotinky chybí do sbírky ozdob. Proto jsem se rozhodla, že bych cestu k nim mohla mnohým usnadnit, tím že je nabídnu na českém trhu.

A dne 18. února spatřila moje Fler stránka nové výseky.