Dobré ráno!

Po několika napjatých dnech, kdy jsem se připravovala na přijímací testy a následně pak na pohovor a na korálky jsem neměla vůbec myšlenky, mám teď volno. Možno říci nechtěné: dcerka má nějakou virózu a už jsem třetí den doma. A ejhle, můza se dostavila, je i čas, tak opět vznikají nové a nové věcičky.

Pro ty, které jsou zvědavé, jak jsem na pohovoru dopadla, mám dobrou zprávu: včera mi volali, abych si na středisku domluvila vstupní prohlídku. Na můj dotaz, zda mne tedy vybrali mi bylo řečeno, že nabídku mi udělají až podle výsledků vstupní prohlídky. Mám z ní trochu vítr, protože dělají i alergologické testy a já jsem alergička (pyl, prach, peří....), tak doufám, že to nebude problém. 

Začala jsem také připravovat věci pro prodejní výstavu v Kněževsi, které se účastním každý rok.  A protože to je výstava velikonoční a chtělo to něco jarního, rozhodla jsem se přispět kytičkovými náušnicemi. Některé z nich vidíte na fotkách, ale je to sotva desetina toho, co mám vyrobeno (nemám je totiž všechny nafocené).

Stále tvořím vintage věci, u nich si krásně odpočinu od kytiček:-), kterých jsem za poslední 3 týdny vyrobila několik desítek. Některé z nich už zanedlouho budou k dostání i v mém obchůdku. Ale dost už povídání, tady je fotka: