Již delší dobu jsem měla v hlavě představu nového designu prezentace našich fotoobrazů. Hlavní myšlenka spočívala především v tom, ukázat Vám našim zákazníkům širší pohled na variabilitu fotoobrazů, které naleznete v naší nabídce. A tak když se naskytla malá chvilka, s nadšením jsme se s Filipem pustili do práce.

Má představa o nové prezentaci byla jasná. Odlišný design se sjednocujícími prvky. Jdeme na to. Otvíráme jednu z největších fotobank, se spoustou kvalitně zpracovaných fotografií s x motivy. Alfou a Omegou pro naše hledání byly interiérové stěny. A tak hledáme, brouzdáme a vybíráme. S nadsázkou konstatuji, člověk míní, ale fotobanka mění. Sakra, ono to asi bude skutečně na delší dobu, než jsem původně zamýšlela. A bylo. Jelikož jsem měla jasnou představu, jak by měla prezentace vypadat, brouzdání v tisících fotografií bylo, jako když hledáte jehlu v kupce sena. Naše starší dcerka když viděla mé zoufalství, že to asi nedáme, mě láskyplně podpořila slovy: „Mami, vy to tak poctivě hledáte, uvidíš, že v ten správný okamžik určitě něco najdete“. A tak se tipovalo a zkoušelo, kdy se zužoval výběr pro TOP foto, které si oficiálně stáhneme. Po několika dnech. Jupí, máme vyhráno a vybráno. S radostí stahujeme.

A jdeme na bod č. 2, kterým je zapracovat naše fotoobrazy do interiérů, které jsme vybrali. Tato činnost je zdlouhavá, nicméně jsme se cítili nabití energií z povedeného výběru, a tak nám vše šlo pěkně od ruky. Po pár hodinách již byly fotoobrazy na svých místech a my máme velkou radost z dobře odvedené práce, o kterou bychom se s Vámi nyní rádi podělili. Věříme, že se Vám bude líbit, kdy potěší očko a pohladí duši.

 

Fotoobraz Zářím pro Tebe pro Váš domov - mech z Krušných hor.

Zajímavost: mechorosty byly na Zemi již před dinosaury.

Příroda do industriálního stylu jistě patří.

I v komerčních prostorech má co nabídnout. 

Fotoobraz - Snídaně v trávě pro Váš domov.

Obyčejná tráva do neobyčejného industriálního stylu. 

I v komerčních prostorech má co nabídnout. 

Přejeme příjemné brouzdání.

Pokud Vás naše práce zaujala nebo máte dotaz, jsme tu pro Vás.

NAŠE FOTO = VAŠE EMOCE

Za FMdesign

Filip a Monika