Hezký den,

pracovní klub O krok napřed Vám postupně představí své šikovné členy. Pokochejte se parádními handmade výrobky. Jako další Vám představíme :

KAMILOVE

1. Jak jste se dostala k tvoření?

Tvorbu mám v krvi. Už od malička mi říkali, že krásně kreslím a maluji. Rodiče mě zapsali do uměleckého kroužku a následně jsem pokračovala na vysoké umělecké škole a mám titul MgA. Jelikož tvoření umění nezahrnuje jen malbu a kresbu, tak jsem začala i šít. Tento počin vděčím mému novonarozenému synovi, pro něhož jsem chtěla to nejlepší!

2. Co Vás přimělo prodávat zde na Fleru?

Samozřejmě jsou zde originály a jedinečné zboží, které je krásné a těžko k sehnání. Jak již píšu na mém profilu: "Všechny produkty jsou vyrobené s LÁSKOU v České Republice." Tady nakupující si můžou vybrat svůj individuální styl, cení si ruční práci a můžou obdržet zpětnou vazbu od prodejce, který je zodpovědný za konkrétní produkt. Prodávající se nestydí za své výrobky a můžou nabídnout i objednání na zakázku.

image

3. Kde tvoříte? Jak vznikají Vaše výrobky?

Tvořím za běhu, obrazně řečeno:-). Je to komplikovaný proces, který stojí trochu námahy. Od hledání prototypu - originálního střihu, přes výběr látek a pečlivě vybraných vzorů, do kterých se zamilujete :-), až ke konečnému výsledku, který mi musí vyhovovat! Je to přece autorský výrobek. Výrobky vznikají v domacím nekuřáckém prostředí a bez zvířecích alergenů.

image image

4. Kolik času tvorbě věnujete?

Hodně, ale to už je moje povaha, že všechno si musím pečlivě obstarat sama.

image  image

5. Čím se necháváte inspirovat?

Mým synem a jeho potřebama, přírodou a hezkými věcmi. Potřebama dětí a maminek.

6. Co považujete za svůj největší úspěch?

Ušití prvního bryndáčku, který mi vyhovoval a vyhovoval i ostatním :-)

image  image

7. Na které zboží jste hrdá, které je Vaše TOP?

Na tento okamžik můj TOP je NEPROMOKAVÝ OBOUSTRANNÝ BRYNDÁČEK S BIO BAVLNOU, těsně před čepičkama a tunely s BIO bavlnou, skvělé jsou taky polštářky ve tvaru DONUTa a kulaté polštářky s CUPCAKES. A tak bych mohla pokračovat. No prostě nejde určit jen jednu věc, všechno co udělám se mi musí líbitZelené srdce

image image

image  image

 

8. Jste kovářova kobyla?

Ne, ani náhodou, co ušiju to se mi líbí a nechávám si věci.

9. Jaké máte plány na příští rok?

Určitě NOVINKY! Proto by bylo vhodné a byla bych ráda, abyste se stali mými nadšenci :-) a budete tak rychleji informováni o novinkách.

 

káva / čaj nejlépe mátový neslazený

sladké nejraději cupcakes a donuts Donut :-P / slané

kniha/film romantickýZelené srdce


les / moře, písek, sluníčko a racci

černá/bílá jako labuť

image