Nová kolekce?

Dá se to u mě vlastně tak nazvat? Můj způsob práce se nedá zaháčkovat v názvu kolekce, protože to, jak tvořím se vymyká zajetým způsobům. Tvořím malé sety oblečení, které fotíme a vystavujeme cca jednou za dva/tři měsíce. Dlouho mě to trápilo…chtěla jsem být návrhářka s velkým N, tvořit dvě velké kolekce za rok, mít je připravené včas… ale já to takhle prostě nemám.  Asi tak pracovat ani neumím. Došlo mi to poměrně nedávno a věřím, že tohle prozření dokážu obrátit ve svůj prospěch. 

A co jsem pro vás připravila tentokrát?

Lněné košilové šaty s délkou do půli lýtek, na které mě přivedla jedna vaše objednávka. Máme je pro vás v krásné žluté a modré.

imagemodré šaty DAYAModré šaty DAYA

Soví bomber a bunda s králíčky z tenoučkého proševu, který sami prošíváme. Na povrchu je bavlněné plátno se sovami/králíčky, uprostřed velmi tenký vatelín a rubní strana je z bavlněného plátna s puntíčky.

bomber DAYABomber daya

Šedá kolová mikina z teplákoviny české produkce..je tak jemná, že ji nebudete chtít už nikdy sundat.

šedá kolová mikina DAYA

Růžové tričko/šaty s kapsami z krásné jemné a splývavé modalové teplákoviny.

DAYA růžové šatyrůžové tričko DAYArůžové šaty daya tričko


A koho tím myslím, když píši o “nás”?  

Nestačím na vše sama. :) Mám tři švadleny, které pro mě šijí ve volném čase.

Do týmu už patří i můj drahý manžel Jirka, který zastává vše kolem obchodu po internetu. Je pro mě ovšem také nepostradatelnou oporou a partnerem při debatách, plánování a našich večerních “poradách”.

Také moje maminka je součástí týmu DAYA, stará se o administrativu, účetnictví a brzy pro vás bude i balit balíčky.

 

Brzy naviděnou!

 Vaše Daniela