Ahoj! Rozhodla jsem se napsat článek o tom, jak jsem se vlastně dostala k háčkování a prodávání výrobků na Fleru. Také tady zmíním důvod prodeje, a něco málo o mně.

Varování: tohle nebude bavit lidi co hledají článek s pointou.Velký úsměv:D

          Háčkovat mě naučila babička. Jinak jsem se učila z YouTube u a podobných stránek. Vždy mě lákala vyhlídka mnou vydělaných peněz a když jsem zjistila, že si můžu vydělat háčkováním, hned jsem to chtěla vyzkoušet. Zatím toho v obchůdků moc nemám ale pokouším se to zlepšit. Všechny materiály nakupuju za své peníze, tudíž jsou mé výrobky kapku dražší. Asi bude důležité zmínit že mi je 12 a jsem v primě. 
           Proč vlastně prodávám své výrobky? Mé gymnázium navrhlo mně a některým dalším studentům kterým jdou jazyky aby jeli na zájezd do Anglie si procvičit angličtinu. Jet do Anglie byl vždycky můj sen a mé velké přání ale nikdy jsme se k tomu nedostali. Ale i s takovouhle krásnou příležitostí přichází problémy.  V tomto případě to byly finance. Moji rodiče mi samozřejmě navrhli pomoc, ale na pokrytí celého zájezdu prostě nezbylo, a já si na něj chtěla vydělat sama. Tak jsem se rozhodla investovat většinu svých úsporů do háčkování s přáním, aby se mi to vrátilo jako dobrá investice. Proto bych byla ráda kdyby jste nakoukali do mého obchůdků a podpořili mě.                                                                                                                             
            A teď trochu o mně! Mám ráda přezdívku Riki, kterou jsem používala jako menší. Je mi 12 a jsem v primě na gymnáziu kde to mám moc ráda. Ráda čtu-(mangy,HP, Srdcerváče, Kasie Westovou) a háčkuju, píšu krátké povídky pro mou sestru (7let) a kreslím. Zrovna mám zlomenou nohu, a tak mám času na háčkování až až! 
Díky že jste si přečetli můj první příspěvek a určitě nakoukněte i do mého obchůdku!

Riki :)