OBCHODNÍ PODMÍNKY

PLATBA
Platba předem na účet. Podklady k platbě Vám zašlu při potvrzení objednávky včetně VS - variabilního symbolu, který prosím nezapomeňte uvést.

ZPŮSOB DODÁNÍ
Zboží posílám doporučeně prostřednictvím České pošty.Dle platných tarifů ČP.
Šperky balené do bublinek.
Při objednávce nad 500,- balíček připojišťuji!


DOBA DODÁNÍ:viz info v profilu

ZÁRUČNÍ DOBA:
Záruční doba je poskytována dle platného záručního řádu.

REKLAMACE:
Kupující (fyzická osoba) má právo podle odstavce 6 novely občanského zákoníku č.367/2000 odstoupit od kupní smlouvy do 14 dnů od převzetí zboží. Pokud se tak rozhodne, musí nepoškozené zboží bez známek užívání nebo opotřebování, v původním a nepoškozeném obalu včetně veškeré dokumentace a příslušenství poslat zpět v uvedené lhůtě (určující je datum doručení přepravní firmou). Prodávající obratem zákazníkovi vrátí zpět odpovídající částku převodem na účet zákazníka.
Vrácení peněz provádím pouze převodem na účet. Od vrácené částky budou odečteny náklady spojené s objednávkou pro zákazníka a expedicí zboží které prodejce vynaložil v souvislosti s dodáním zboží zákazníkovi (např. přepravné, přebalení zboží apod.). O rozhodnutí, že kupující odstupuje od kupní smlouvy informuje dodavatele písemně nebo elektronickou poštou. Doručení zboží do sídla provozovatele internetového obchodu hradí spotřebitel. Zboží zasílám (nad 500 Kč doporučuji pojistit) poštou, nebo přepravní službou, po dohodě i osobně. Zboží neposílejte na dobírku, nebude přijato. Bude-li zaslané zboží nekompletní, vykazovat znaky poškození nebo používání, bude zasláno kupujícímu na jeho náklady zpět.
Vrácena bude platba pouze za zboží (ne za poštovné).

Papírový doklad o prodeji Vám bude přiložen do balíčku.


OCHRANA OSOBNÍCH ÚDAJŮ:
Veškeré osobní údaje nakupujících jsou použity pouze pro vyřízení objednávky.
V žádném případě nejsou tyto udaje žádným dalším způsobem nikterak zpracovávány ani předány třetím osobám.

Veškeré objednávky, dotazy, maily vyřizuji vždy do 2-3 dnů.

Děkuji, že jste dočetli až sem a přeji Vám příjemné nakupování :-)

Radka
R.T DESIGN