Zboží

Ke zboží uvádím co nejpřesnější informace, které odpovídají skutečnosti. Mohu však na něco zapomenout, pokud tedy budete mít jakékoliv dotazy ohledně zboží, jeho dostupnosti, možných variant nebo výroby na přání, obraťte se na mě prostřednictvím vnitřní pošty Fleru. Ke zboží přikládám doklad o zakoupení, který uschovejte pro případ vracení zboží či reklamace.

Objednávka zboží

Objednávka prostřednictvím Fler.cz je závazná. Stornovat ji můžete před potvrzením objednávky prodávajícím. Ve výjimečných případech je možné ji po domluvě zrušit i poté, pouze však před odesláním zboží.

Zabalení a odeslání zboží

Zboží odesílám do tří pracovních dnů od připsání částky na účet. Pokud si přejete zboží odeslat dříve, kontaktujte mě, pokud to bude možné, vyhovím Vám. Berte však v úvahu informace o dostupnosti zboží.

Zboží posílám prostřednictvím České pošty, která ho doručuje obvykle za dva až čtyři dny. Cena poštovného je stanovena podle ceníku České pošty a navýšena o cenu za zabalení zboží. Zboží zasílám doporučeně. Pokud si přejete zboží zaslat jinak (cenný balík/psaní, balík do ruky atd.), uveďte tuto informaci při objednání zboží. Při potvrzení objednávky Vám sdělím, o kolik bude případně navýšena cena poštovného.

Zboží balím do kartonu a bublinkové obálky, případně jinak s ohledem na typ zboží, ale vždy tak, aby se dalo co nejlépe předejít možnému poškození při manipulaci se zásilkou na poště.

Osobní předání

Osobní předání zboží je po domluvě možné v Táboře, případně někdy v Praze. Uveďte tuto informaci při objednání zboží a kontaktujte mě, prosím, vnitřní poštou Fleru, abychom se domluvili na podrobnostech předání zboží. Při osobním předání samozřejmě naplatíte poštovně.

Reklamace

Zboží je možné do 24 měsíců reklamovat, pokud bude předmětem reklamace vada výrobku, která vznikla při jeho výrobě.  Reklamace se nebude vztahovat na běžné opotřebení vzniklé používáním, ani na poškození vzniklé nadměrnou a neobvyklou zátěží. Při používání zboží je třeba brát v úvahu to, že je vyrobeno ručně a že jsou často kombinovány materiály s rozdílnými vlastnostmi. K reklamovanému zboží je třeba přiložit doklad o zakoupení. Pokud budete chtít zboží reklamovat, obraťte se nejdřív na mě prostřednictvím vnitřní pošty Fleru, abychom se domluvili na dalším postupu.

Vrácení zboží

Pokud nebude zboží splňovat Vaše představy a očekávání, je možné ho do 14 dnů od doručení vrátit. Předem mě však o vrácení zboží informujte prostřednictvím vnitřní pošty Fleru. Vracené zboží musí být nepoužité, v originálním obale a s dokladem o zakoupení. Při vracení zboží poštovné hradí kupující, kterému bude po doručení zboží zpět prodejci a zkontrolování původního stavu zaslána na účet částka, za kterou zboží koupil (bez částky zahrnující poštovné a balné při odesílání prodejcem).