Zde jsou v kostce uvedeny platné obchodní podmínky Joliesse:

---------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

Objednávka zboží:

 Každá odeslaná objednávka je závazná. Stornování zakázky je možné do potvrzení objednávky prodávajícím. 

Doklad:

Každá objednávka je vedena v systému Fléru a každý nakupující má možnost si odtud vytisknout fakturu. Na poždádání bude doklad přiložen do balíčku. 

Ceny zboží:

Ceny zboží zde zobrazované jsou konečné, je ovšem nutné k nim přičíst poštovné. 

Dodání zboží:

Zboží je odesláno maximálně do pěti pracovních dní od přijezí platby za zbaží na účet. Zboží bude odesláno na adresu uvedenou v objednávce. Je v zájmu zákazníka zkontrolovat neporušenost obalu, či jiné známky poškození zásilky. Za škodu vzniklou při přepravě zboží odpovídá dopravce - Česká pošta.  

Doprava a možnosti platby:

Česká pošta
- doporučená zásilka (platba předem) - 49 Kč
- cenné psaní (při vyšší ceně objednávky, platba předem) - 69 Kč

Příplatek za dobírku (platbu při převzetí) je 50 Kč


Osobní převzetí - V Brně po domluvě vnitřní poštou 


Reklamace:

Před odesláním zboží na reklamaci mne prosím nejdříve kontaktujte. Dostanete instrukce s dalším postupem. Reklamace bude posouzena po zaslání zboží. O průběhu vyřizování reklamace budete informováni. Zboží, které reklamujete, je nutné vrátit v původním obalu. V případě neoprávněné reklamace bude zboží zpět zasláno na náklady kupujícího.

Vrácení zboží:

Zákazník má nárok na vrácení zboží bez udání důvodu do 14ti dnů. Zboží nesmí být žádným způsobem poškozené, nést znaky používání či jinak znehodnocené a musí být zabalené v originálním obalu spolu s veškerým příslušenstvím. Ke zboží musí být přiloženy veškeré dokumenty a to včetně faktury. Zboží musí být odesláno nejpozději 14. den od doručení zákazníkovi zpět prodejci. Po jeho doručení bude zákazníkovi zaslána částka na jím udané číslo bankovního účtu, zmenšená o případné náklady na uvedení zboží do původního stavu.