Odjíždíte na víkend pryč a nechcete s sebou brát přeplněnou cestovní tašku, ale i přesto máte chuť nabalit si kopu věcí? Sáhněte po oblečení "pro cestovatelky" od Majoranky. Tentokrát přidávám do sbírky další kousek: Halenka a sukně v jednom

Variabilní světlozelená halenka, kterou lze nosit i jako sukni.

Je to v podstatě volná sukně pod kolena se stahovací šňůrkou v pase, která se váže ve středu předního díla tak, aby sukně v pase správně seděla.

Multifunkční volná sukně pod kolena, ze které vytvoříte halenku.

Po obou stranách jsou provizorní kapsy, z nichž po vytažení vznikají rukávy. Mírné řasení sukně a vhodný materiál spolehlivě skryje kapsy, resp. vpadlé rukávy.

Variabilní sukně, ze které lze udělat halenku nebo tuniku.

Po uvolnení sukně v pasu - rozvázáním tkaničky, lze sukně obléci  jako halenku. Do vytažených "kapes", v podstatě rukávů, vložíme ruce a šňůrkou, která se tentokrát nachází již v linii ramen, upravíme, resp. nařasíme výstřih do požadovaného tvaru.

Multifunkční světlozelená halenka, ze které lze udělat sukni nad kolena.

Tento kousek se vám zobrazí, když kliknete ZDE. V nabídce je ještě černá varianta a taky další multifunkční kousky, například různé multifunkční šaty a sukně. Chcete se podívat? Klikněte ZDE

Co na to říkáte? Šli byste na dovolenou v takovém kousku? Umíte si ho představit ve svém šatníku? Uvolní totiž mnoho místa pro mnoho dalších věcí. 

Navrhla Mária Reváková / majoranka