Založila jsem si podnik, říkávám mírně sarkasticky. Rozdělila ho na deset akcií a chtěla je nabízet. Ono se to těžko začíná bez peněz. A nikdo do mě nechce investovat. Prostě se mi tak zachtělo hrát si na velkou holku, co se o sebe postará.

 

Rozdělila jsem si finance na tři části.

První část 'Na sny' bude použita na mou nesplnitelnou cestu do Ameriky, kde se naučím pořádně tancovat a po boku černošských breakdancerů si založím velkou taneční skupinu.
Další část 'Investice' slouží, jak název napovídá, k ivesticím :D. Hodlám za ni kupovat materiál a investovat tak do svého podniku.
Poslední část je 'Útrata', jejíž obsah "šoustruju" za věci, které životně nutně potřebuju. Patří sem DVD, knížky, oblečení, tretky, čokoláda...
Všechny tyhle části mých financí obsahují 0 korun.

Zeptala jsem se své matky, jestli mi poskytne nějaký základní kapitál. Řekla mi, že ne. Tak si holt budu dál žít s hlavou v oblacích :D.

 

Na závěr bych chtěla podotknout, že výrobky i články pochází z dílny mě - patnáctileté dívenky :D, takže nejsem dospělý neschopa, závislý na rodičích. Jako varování před případnou žalobou z vaší strany sděluji, že celý prodej řídí moje matka, která do mě nechce investovat :D.