Mílé kolegyňky ze scrap-swapového klubu,

právě skončily prázdniny a my se pouštíme do tvoření k Vánocům. Po všech možných materiálových swapech jsem se rozhodla vyhlásit swap osobní.

V tomto swapu bude úkolem každé přihlášené vytvořit pro svou partnerku vánoční překvapení.  Mělo by obsahovat osobní dárek (nechám na Vás zda bude tvořený či kupovaný) a přání k Vánocům.

Hlavním obsahem balíčku by měla být kupa materiálu k dalšímu tvoření v ceně 500 Kč (tématické zaměření nechám na uvážení každé z Vás).

razítko, či sadu razítek, razítkovací barvu, embosovací šablonu, výsekovou raznici či šablonu, embosovací prášek, embos. medium, stuhy (min. 1 m), papíry či sady papírů, zdobení (kamínky, perličky), výseky, kytičky, otisky razítek, základy na přáníčka, obálky, pomůcky k blendování, základ pro sb album, základ pro kalendář (a určitě toho vymyslíte mnohem víc:))

 

Dobře si rozmyslete, zda jste ochotny splnit tyto podmínky.

Přihlášení bude klasicky v klubu do 1.10.2015.

Po uzavření přihlášek je nutné do 4.10. přihlášku zopakovat do fler pošty mě - Venýskovi. Přihláška do fler pošty musí obsahovat

1) Vaši adresu

2) co by jste v balíčku rády dostaly, ale i co vůbec nevyužijete (např. nemám big shot - takže šablony do něj fakt nevyužiju ...)

 3) jednu kolegyni (přihlášenou), kterou by jste rády dostaly za partnerku (pokusím se zohlednit, ale pokud budete všechny chtít jednu ... :))

Před odesláním balíčku budu chtít do pošty fotku, co balíček obsahuje a hlavně rozpis cen u posílaného materiálu. Vím, že se ceny můžou lišit - záleží kde nakupujete nebo jesti máte materiál v zásobě delší dobu, ale nerada bych, aby některá z Vás byla zklamaná.

A teď to hlavní - odeslání balíčku nejdřív 1.12.2015 - tak, aby šlo opravdu o dárek k Vánocům.