Značku Ragini design jsme založili před více jak 8 lety. Za tuto dobu jsme zrealizovali na tisíce projektů a prožili s Vámi mnoho hezkých nejen svatebních okamžiků. Jsme za to velmi vděčni a chtěli bychom touto cestou poděkovat všem, kteří si vybrali právě nás a stali se tak našimi zákazníky.
                                                                                                     
                                                                               . . .
 
Jmenuji se Madhuri a jsem hlavním grafikem značky Ragini design a její majitelkou. Především jsem ale máma malého kluka a žena hodného muže :) Po ukončení studia na ekonomické akademii jsem se seznámila se svým mužem a založila vlastní rodinu. Život po boku muzikanta a profesionálního grafika se pro mě stal zcela nový, velmi kreativní a naplňující. Dostala jsem prostor objevovat věci nové a volně je tvořit. Fotili jsme, zpívali, cestovali po Indii, poznala jsem spoustu zajímavých lidí a prvků vycházejících z tradičních kultur. Studovala jsem východní filozofii. Z toho všeho vznikla myšlenka, živit se něčím co mě baví a dává mi smysl.

Za roky této práce, jsem vypozorovala, že každý zákazník je jiný. Má své vlastní představy a požadavky a my se mu je snažíme splnit.

Jak vypadá den u Ragini?

Teplým hrnkem čaje, tím začínám :)
Dále nakupuji nové komponenty, testuji je, fotím a navrhuji nové motivy.
Kreslím a připravuji osobní designy na zakázku. Předávám zboží při osobním převzetí.
Vypravuji balíky pro kurýra a zavážím obchody svými výrobky.
Když je čas, zasedám za akvarel. Od grafického umění na monitorech k tomu klasickému, pěkně na papír.
Velmi mě to baví a své návrhy používám pro svou tvorbu.

Z našeho domova jsme si utvořili dílnu. Vše máme na jednom místě, po ruce a kdykoliv přijde myšlenka, může se realizovat. Pravda, zabíráme prací téměř celý byt :) o to větší sranda to je!
Bereme život s nadhledem a věříme, že naši zákazníci to poznají.

Nemáme zvířátka ani nekouříme. Naše dílna je tedy bez zvířecích alergenů a výrobky vznikají v nekuřáckém prostředí. Dbáme na ekologii. Veškerý obalový materiál je recyklovatelný nebo již byl recyklován. 

Pokud máte jakékoliv dotazy, napište nám, budeme se těšit!
Přeji mnoho radosti do dalších dní.
S pozdravem
Madhuri Suk s rodinou