Líbí se Vám patchwork ? Chcete se vyhnout chybám? Nevíte si rady? Pojďte se pustit do šití!

Nyní je k dispozici v obchůdku 1. až 4. díl

 Připravila jsem on-line kurzy pro začátečníky Patchworku, kde obdržíte podrobný návod krok za krokem s fotodokumentací, podrobnější než naleznete v knihách. Ke každé části  kurzu bude otevřen klub, kde můžete klást dotazy. Seznámíte se s různými bloky, jak je ušít, co jak vyprat a zažehlit, jak si připravit látku, povíme si o pomůckách a o barevném ladění. Výsledkem  Vašeho snažení by měla být základová deka nebo si budete moci udělat z jednotlivých bloků třeba polštářky. Šít si můžete svým tempem z tepla domova.

Patchworkovou bibli zpracovávám postupně a chtěla bych zpracovat  každých 14 dní  novou část, doufám, že se mi to tak zadaří.Je to živé dílko, kde přijímám i vaše nápady, co byste tam chtěly zařadit, co vám dělá problémy. Nyní jsou k dispozici čtyři části - Nine Patch, Obloučky, Hvězdy,Log Cabin , do čtrnácti dnů bude k dispozici Drážďanský talíř a ruční aplikace. Tyto kurzy si můžete zakoupit v mém obchůdku https://www.fler.cz/anahi

Zde je plán on-line kurzů, který na základě vašich požadavků můžeme rozšířit:

1. Nine patch + historie, barevné ladění, pomůcky, materiály,...

2. Obloučky + zákl.pojmy quiltu

3. Hvězdy (šití středů a Y švů) 

4. Log Cabin + základy šití na stroji

5. Aplikace Drážďanského talíře + aplikace pomocí freezer papíru

6. Zde bych již vložila Kompletaci quiltu, sendvič, quiltování a lemování

7. Šití na papír

8. Rychlé postupy1

9.Rychlé postupy II

10. Strojová aplikace

Kurzy si budete moci kupovat postupně nebo jen některý z nich, popřípadě i více najednou, v tom případě mi napište do vzkazů a já vám vystavím rezervaci na příslušný počet lekcí, které budete chtít.

Kdo zakoupí všech 10dílů ať postupně či najednou obdrží dle vlastního výběru jeden on-line kurz, které mám či budu mít v nabídce, zdarma.