Proč miluji podzim - z této lásky jsem se vyznala už před rokem zde v blogu

Moje podzimní DESATERO ;)

 a nechci se příliš opakovat...

 

Letošní podzim mě opět nadchnul!

...a to nejen co se počasí týká a všech těch malůých a důležitých pozimních radostí, které si užívám každoročně, ale i velkou a zásadní událostí v mém životě...

Sstala jsem se babičkou kouzelné holčičky Margot

Moje první zkušenost s babičkováním :) 

Těšila jsem se moc, a věděla jsem, že mě zaplaví emoce a endorfiny a budu na obří vlně radosti a štěstí. Přesto jsem byla překvapená, jak silně zapůsobí ten fakt, že vidíte malý kouzelný zázrak a nad ním neskonale šťastné vlastní dítě. Vše se událo, jak jsem předpokládala - štěstí, emoce, enforfiny, magický chemický mix pro mozek - jen asi tak milionkrát mocněji...

Miluju tě!

K podzimu pro mě neodmyslitelně patří vždy i pletení a háčkování čepic, nákrčníků, bezprsťáčků a všech dalších doplňků - pokud možno měkoučkých, hřejivých a chumlacích, tak aby vítr, chlad a sychravo nemělo šanci kazit náš pobyt venku. A tak i přes babičkování a pletení a háčkování pro mimi, plním letos svůj obchod autorskými kousky, aby moje milé zákaznice měly z čeho vybírat a hezky se zazimovat... Mojí velkou radostí je, že se mnohé každoročně ke mně vrací.

 

I letos pro vás tořím především z kvalitního merina a také ze silné a mekké příze alpaka/vlna. Tyto příze jsou většinou ručně barvené a beopakovatelné. Některé kousky jsou i z přírodní směsové příze merino/bambus a merino hedvábí. Někdy používám i hypoalergenní a odolný akrylik.

 

 

Merino bambus v krásném bordó melíru jsem například použila na háčkovanou čapulku pro malou Verunku maminky Hanky - 3kavky.  Čapulka spíše pro parádu, což je ale neméně důležíté! Je třeba si plnit přání a dělat radost, kdykoliv to jde! (foto Hanka - 3 kyvky, moc děkuji)

 

 

Tak užijte poslední podzimní dny a hurá do zimy - snad bude letos stát za to! :)

Vaše monimoni ♥