Mařenka chytla svěží jarní vítr do plachet a na mořských vlnách se vítězně zhoupla do krásnými výrobky nabitého finále. Nosné téma letošního ročníku „Cesta kolem světa za 366 dnů“ nás ve svém dalším kole zavedlo k nespoutatelnému živlu, který pokrývá 71% povrchu Země, modré planety. Téma 2. kola čtvrtého ročníku meziklubové soutěže MaŘeNa (Materiálem a Řemesly Napříč) zní:

>>> PO MOŘÍCH A OCEÁNECH <<<
(cestujeme navzdory přírodním překážkám a živlům)

Toto finále má rekordní účast!

Nekonečné obzory, tajemné dálky, temné hlubiny i odlesky a šumění vln, nespoutatelná síla a svoboda mořského živlu vybudily rekordní množství soutěžících. Proto i do Finále postoupilo více soutěžních výrobků. V níže uvedených semifinálových klubových soutěžních blozích, které jsou narvané k prasknutí, si můžete prohlédnout všechny soutěžní výrobky dodané pro toto kolo tvůrci jednotlivých materiálových klubů:

MaŘeNa - Dřevo, kůže a přírodniny
MaŘeNa - Textil
MaŘeNa - Malba na užitný podklad
MaŘeNa - Polymery
MaŘeNa - Kov
MaŘeNa - Foto, malba, grafika
MaŘeNa - Keramika a porcelán
MaŘeNa - Sklo
MaŘeNa - Papír
MaŘeNa - MIX media

Mnozí si již možná všimli, že nám přibyl hlasovací blog MIX media.
MaŘeNa je soutěž řemeslně-materiálových klubů. Cílem soutěže je motivovat tvůrce, aby vlastní tvorbou předvedli to nejlepší za daný materiál odpovídajícími řemeslnými technikami zpracování. Občas se ale sejdou výrobky, u kterých je poměr materiálů velmi sporný a bylo by díky tomu nefér je zahrnout do semifinálového blogu za příslušný klub (či problematické rozhodnout, za jaký klub by měly soutěžit). Proto jsme vytvořili soutěžní semifinálový blog MIX media.

 - - -

Zde ve finálové anketě představujeme výběr těch autorů, kteří v semifinálových anketách získali nejvíce hlasů a zde se společně utkají o Vaši přízeň v klání o celkového vítěze!
K dispozici máte celkem 5 hlasů.
Rozdělte je prosím mezi ty výrobky, které podle vás nejlépe vystihují zadané téma a které mají vysokou úroveň zpracování.

Hlasovat můžete do úterní půlnoci 12.4.2016

 

Anketa se načítá ...

Děkujeme za Vaše hlasy!!

Prosíme soutěžící, aby nehlasovali pro své výrobky, děkujeme! 

- - - - - - - -

Titulní fotografie: Oceanscape od  Paul Baliker