Trefila jsem se registrací na Fler zrovna do svátečního období.

Rozdělané drobnosti jsem stačila dokončit, umýt a nafotit, fotky trochu upravit a nasypat do Zboží. Odkaz jsem umístila na Facebook. Trošku jsem váhala, jestli můžu obeslat mailem i kolegyně z práce...víme, ony nejsou zrovna stejná krevní skupina...ale co, zkusila jsem to. Ozvala se ta nejoblíbenější s pochvalou a přáním úspěchu, jinak spíš  byla odezva mezi kamarádkami, co už o mně vědí a chtějí věci i bez Fleru. No ale takhle mají představu, co je u mně nového.

Pročetla jsem tu pár blogů, diskuzi, párkrát někde zareagovala. Docela mě potešilo, že jsou dvě věci u někoho ve flerboxech a uvědomila jsem si, že můžu být klidně spokojená. I ostatní zápasí s množstvím konkurence a s tím, jak se prezentovat. Takže prodej hned první den můžu považovat za příslib do budoucna . A díky všem, co mě tu přivítali a napsali pár řádek. Moc to pro mě znamenalo. Stejně tak zdravím i těch 6 nadšenců! 

Mám v plánu napsat Ježíškovi o nový foťáček - tedy povídal něco o žehličce, ale přemluvím ho! Pak se budu učit fotit a upravovat. A půjdu se podívat do zdejšího magazínu, jak na to. Potíž je, že sklo vypadá vždycky jinak v reálu než na fotce. Tady mě ještě čeká práce!

Ale zatím je tu moc fajn, plno postřehů a inspirací, obdivu k ostatním. Přiznám se, že mě to nakoplo.

za 14 dní plánuju malé víkendové tvoření s kamarádkama, takové seznámení s vitrážováním. Bude to dílem babinec, dílem tvořinec, tak z toho uchystám reportáž, ať je tu co číst. Souhlasíte?