Minulý týden jsem si dovolila předvést Vám svojí sbírku knoflíků,dnes bych Vám chtěla ukázat své polštáře "v akci",ale nebojte se,polštářová bitva se konat nebude.

Domov,zázemí to jsou mé jistoty,proto pro mě bylo,je a bude důležité,cítit se doma dobře a jsem šťastná,když je u nás hezky nejen mně...

Většina z nás si přeje bydlet tak,aby dům či byt byl nejen originální,ale i pohodlný,zkrátka takový,abychom se do něj rádi vraceli (i když samozřejmě je asi důležitější,s kým ho sdílíme).

A aby bylo doma útulno,jsou tu našemu srdci milé věci,fotky,knížky,kytky,obrázky od našich dětí,ale v neposlední řadě různé textilní doplňky,polštáře,přehozy,ubrusy,závěsy...A tady jsou podle mého názoru možnosti,jak nenásilně v průběhu roku měnit tvář domova,podle nálady nebo ročních období.Nabízím Vám (zatím)polštáře a dnes jsem se je pokoušela různě obměňovat na našem zánovním gaučíku a výsledek svého snažení Vám zde chci představit.

Dávám přednost jednoduchému provedení,střídmým barvám a decentním doplňkům,kvalitní zpracování je samozřejmostí.

Proto pojďte dál,nakoukněte,třeba Vás některý z polštářů osloví,je možné přizpůsobit a vyrobit  cokoliv z mé nabídky dle Vašeho přání. 

Děkuji za návštěvu,hezký večer přeje P.