Každý máme svůj životní příběh, někdy je lepší, někdy horší. Tento příběh patří k těm horším, ale s naší pomocí nemusí mít špatný konec. Je to příběh jedné z mnoha prodejkyň na Fleru – smalllove.

Ještě před pár týdny žila jedna rodina – táta, máma a malá dcerka. Jako mnoho z nás se životem protloukali, jak to šlo, ale byli na to tři a byli si oporou. Stačila chvíle a vše je jinak. Z nevinné kontroly elektrocentrály se stalo velké neštěstí. Tatínek se otrávil zplodinami a maminka při pokusu o jeho záchranu málem také přišla o život ( celý příběh si můžete přečíst ZDE ). Po návratu z nemocnice na ni čekala hypotéka a hromada účtů. Dcerka bydlí u prarodičů na druhém konci republiky a ona je na všechno sama. Ve svém podnikání nemůže dál pokračovat, protože by neuživila sebe a dcerku, pozastavila si živnost, zrušila obchůdky a zaregistrovala se na pracovním úřadě. Hrozí ji ztráta domu i dcerky.

A tady můžeme pomoct my. Založily jsme klub Pomáháme, ve kterém děláme dobročinnou aukci na pomoc smalllove. Stačí se přihlásit do klubu a nabídnout buď svoje zboží do aukce, nebo nějaké zboží dražit, udělat obojí se vůbec nevylučuje. Postupy jak na to jsou popsány na nástěnce klubu. Pokud se nechcete aukce účastnit, ale přesto chcete pomoct, kontaktujte prosím uživatelku kramářka, která Vám pošle číslo účtu, popř. přímo smalllove ( která je teď registrovaná jako nakupující ).

Aukce začíná 26.5.2013 a končí 16.6.2013 ve 21:00. Výrobky, které se aukce účastní, najdete v těchto flerboxech – výrobky, materiál. Aktuální ceny najdete v tabulce umístěné na nástěnce klubu.


Jménem smalllove všem pomáhajícím moc děkujeme {#emotions_dlg.rose2}

 

image