Dobrý den všem.

Asi to není úplně nejvhodnější začátek mého blogování, ale rád bych Vás tu všechny požádal o pomoc a podporu při hlasování v soutěži.

Pracují v ústavu pro mentálně postiženou mládež a společně s několika dalšími zařízeními se stejným zaměřením, se v září chystáme na tábor. Rádi bychom i našim  klientům umožnili poznat a zažít to, co "normální" děti zažívají v době prázdnin - hry, zábavu, odpočinek, nová přátelství, změnu prostředí a další spoustu skvělých a nezapomenutelných zážitků, na které budou ještě dlouho vzpomínat.Po několika letech, kdy jsme z finančních nebo časových důvodů, na žádném táboře nebyli, se letos vracíme zpátky do nádherného prostředí Pavlátovy louky u Nového Města nad Metují. A pevně věříme, že se nám podaří navázat na naše předchozí tábory, na které budou "kluci a holky" ještě dlouho vzpomínat a ptát se kdy zase pojedeme příště.

Díky oné soutěži a Vašim hlasům a podpoře bychom mohli získat i nějaké finanční prostředky na naše táborové hrátky. A proto bych Vás všechny chtěl upřímně poprosit o trochu Vašeho vzácného času a případné hlasování v soutěži. Stačí jen půl minutka a může Vás u srdce hřát pocit, že jste udělali dobrý skutek a podpořili svým hlasem dobrou věc. Velmi, velmi, velmi děkuji za jakoukoliv případnou podporu

http://www.pomahamesprovidentem.cz/souteze/provident/pomahame-s-providentem-v-zari-2013/tabor-na-pavlatove-louce/

(stačí jen kliknout na zelené tlačítko "To mě baví" a pak už se jen řídit instrukcemi)