A máme tu pondělí. Co já měla plánů že všechno udělám a stihnu. Skutek utek, ale už můžu jít malinko pracovat. Tak hupky dupky do pracovny... jenže, zase se odněkud vynořil brouk nenechavec a tak to dnes bude opět o něčem jiném, než o čem to původně mělo být ;-)

 

 

image

 

Před nedávnem jsem na Facebooku narazila na stránky Donny Salazar. Mám ráda její tvorbu. Kdysi jsem si dokonce koupila několik kovových šablon do Big Shotu na vrstvené kytičky, které navrhla. A věřte, že mi tu ležely už nějaký ten pátek nevyzkoušené.

 

No a dnes ráno brouk nenechavec nahodil myšlenku, jestli jde těma kovovýma šablonama řezat látka. Vím, že na Bigz šablonách ano. A tak jsem vytáhla pár kousků látek a dala se do práce. Jaké bylo zjištění? Jdou i nejdou. K mému překvapení vyříznou motiv z  džínoviny, ale z tenké bavlněné látky ne. Prostě ji nedoříznou.

Ale i tak se mi podařilo udělat kupičku látkových kytek.

 

image

 

 

K této kupičce jsem přihodila ještě pár organzových výseků, nějaké ozdobné brads co jsem našla v šuplíku, kovovou kytičku od Artemia, knoflíky po babičce... a pustila jsem se do skládání a vrstvení, až vzniklo několik kytek. A co s nimi? Já z nich nejspíš udělám brože :-)

 

image

 

 

image

 

 

image

 

 

image

 

 

Zkusíte to také? Pokud ano, určitě se pochlubte ;-)

 

 

Pampelína Lena