Už delší dobu přemýšlím o spojení kamenů s kartami a poselstvím pro den nebo určité období. Dnes mi přišlo, že už je čas… že není třeba plánovat, vymýšlet jak, ale konat. S láskou, radostí a jednoduchostí…

A tak došlo ke spojení kartičky s chryzantémou s kameny zbarvenými do růžova. Můžete na obrázek jen dívat a nechat ho na sebe působit… nebo číst dál…

Poselství chryzantémy a růženínu:

Začíná se nám pomalu zkracovat den. Sluníčka ubývá a to je období, kdy chryzantéma začíná kvést. Přináší proto do těchto dní světlo, jasnost a optimismus. Vnáší světlo do temnoty a přináší energii, která má nyní tendenci odcházet (ve velkém).

Její světlo pomáhá při procházení těžkými situacemi. Vede nás k přijmutí těch částí sebe sama, které jsme dříve odmítali. Její světlo nám připomíná naši moc, díky které můžeme překonat strachy, vydržet na naší cestě a být její součástí.

Nalaďte se proto na zlato-bílé světlo chryzantémy. Nechte přicházet její světlo do sebe, svých blízkých i svého okolí. Vnímejte podporující a láskyplnou energii růženínu. Růženín otevírá vnímání toho krásného uvnitř nás i v našem okolí. Vnáší do těchto dní klid a podporuje naši životní radost a sílu. Ve spojení s chryzantémou nás učí vidět a přijmout všechny své stránky naší osobnosti. Jsme dokonalí, takoví, jací jsme… Každá část naší osoby, povahy si zaslouží být přijata a obklopena světlem.

Píseň spojená s tímto poselstvím: Maok - Modlitba