Když přišla Kačka alias Brouček s myšlenkou dárkových blogů, byla jsem nadšená. Líbí se mi nápad a líbí se mi trochu jiná propagace zboží než jen klasická reklama. Ale to bych nebyla já, kdybych byla poctivě v deset hodin na svém místě s připraveným blogem.

Tentokrát mám ale opravdu vážnou omluvu. V sobotu se vdávám a opravdu krutě nestíhám :-) Dnes celý den dotvářím organzové kytičky pro mě i družičky, náramky, čelenky, sponečky. Rozlámaná jsem právě teď (0:19) došla z obývacího pokoje, sedla si k počítači a jen chtěla kliknout na tlačítko Vypnout.

A najednou mě to kopnulo...Brouček a Dárkohraní...Nemůžu se na to vykašlat, to by nešlo. Takže pozdě, ale přece a doufám, že takhle "opožděná" budu naposledy :-)

Do prvního kola našich dárečků bych ráda věnovala balíček látek laděný do letního tónu. Doufám, že šťastnému výherci udělá radost :-)

Samozřejmě jsem zapomněla na to nejdůležitější. Jak náš dárek můžete získat? Je to velice jednoduché. Stačí odpovědět na naši otázku.


Z odpovědí, které se budou objevovat v komentářích pod blogem vylosujeme jednoho výherce. Odpovědi pište nejpozději do pondělí, 13. 6. 2011 do 20.00 hodin.

Svoji otázku bych ráda tak trochu ladila do dne, který mě čeká v sobotu, do dne svatebního. 

Myslíte si, že správná nevěsta by se měla vdávat v šatech bílé barvy? :-)

Máte chuť si hrát a ještě přitom vyhrát nějaký dárek? Podívejte se k mým kamarádkám na další blogy s DÁRKOHRANÍM.