Energetické  obrazy 

Energetické obrazy maluji v čase míru svého bytí, ve stavu klidné mysli, kdy prožívám v srdci lehkost bytí.

Mé tělo je uvolněné a ruka maluje magickým gestem. Jsem neunavitelná a maluji celý den. Je to naplňující zážitek. Baví mě to.

K obrazům píši inspirující slova a texty, které probouzejí skryté síly ve mě i v divákovi.

Vybereš-li si obraz, který si tě magneticky přitáhl, který se tě dotkl, který tě oslovil...všimni si, že ti dává nový životní impuls, novou informaci. Obraz je tvůj, hraj si s ním, trénuj si nový pocit jeho poselství. Obohatíš svůj potenciál o kvalitnější a čistší vysoko-vibrační životní postoj. Trénuj se nejméně 21 dní, lépe, 3 měsíce, aby se nový vibrační stav zakódoval do DNA a stal se tvou bytostnou energií.

Jsem terapeut a v mé terapeutické praxi odhaluji v každém člověku, který se cítí v daném okamžiku v bezpečí, jeho jedinečnou krásu, jeho autentickou strunu která se rozezvučí a ztrhne uměle nasazené masky, ochranné štíty a brnění. Klient zahlédne v zrcadlení svou světelnou podstatu, poznává sebe sama v jednotě ducha.

Živá slova u energetických obrazů, tak jako inspirativní slova a imaginace v terapeutické seanci, informují jemnohmotný svět (elektromagnetické pole) klienta. Klient dostává nový náboj ve formě informace, se ktrou může vědomě pracovat a uložit si ji do své databáze DNA.

Přeji všem celého srdce "lehkost bytí"! Nechť vám k tomu mé energetické obrazy dopomáhají.

Františka