Mé milé kolegyně a spolutvořitelky,

začátkem roku jsem vám představila projekt na podporu humanitární organizace ADRA. Úkol byl jednoduchý a zúčastnit se mohl kdokoli - protože všechny milujeme papír a výrobky z něj, vyzvala jsem vás, abyste vyrobily přáníčka přímo pro tuto akci, zaslaly je na mou adresu, kde je pak zkompletuji do profi podoby a hromadně odešlu do nadace. Vaše okamžité reakce a komentáře mě moc potěšily, vypadalo to, že můj bláznivý nápad podpoříte.

Vyhlášena byla tři témata, na které jste mohly tvořit, případně téma volné pro ty, co nemají rády omezení :-) Uzávěrka byla v pondělí 7. března. Už asi 14 dní před termínem mi začaly chodit obálečky, obálky i pořádné balíky :) Vypadalo to, že přáníček bude opravdu hodně, o víkendu jsem zasedla a vše orazítkovala, zabalila a těšila se na pár posledních opozdilců. A že jsem si teda mákla :-)))) Ovšem 8. března ráno mě paní pošťačka lehce vyvedla z míry, když mi podala další tři obálky a řekla, že víc toho teda jako opravdu nemohla vzít, že TĚCH DALŠÍCH 20!!! mi doveze  balíkář... Dostaly jste některá za jeden den 23 dopisů???? Já jo... ale asi už se mi to nikdy znovu nepoštěstí :-) Každopádně jsem si připadala jako filmová hvězda... Trvalo mi asi týden, než jsem se z toho vzpamatovala, pak jsem teprve mohla znovu sednout, razítkovat a psát, lepit a polepovat... Tento víkend jsem sama zasvětila tvoření a konečně něco vypotila i já :-)

Dnešním dnem tedy konečně mohu vyhlásit CELKOVÝ POČET PŘÁNÍČEK, které společně posíláme nadaci ADRA: ............................ JEŠTĚ CHVILKU........................... kolik že jste tipovaly?....................... je jich opravdu mnoooooohoooooo................. 100? ...... ne ne, nebuďme troškaři........................ 200?....... přihořívá, ale pozor, "HOPLKY" z klubu Pretty Papers se jen tak s něčím nepářou!!!!! Když už, tak pořádně .......................................................................................................................................   ..............................................    ...........................................    ....................... 272 PŘÁNÍČEK!!!!!!!!!!!!

Děvčata klobouk dolů a velký dík!

Jmenovitě děkuji těmto dobrým duším (v pořadí čistě náhodném!):

Lostbear, MxMaruška, TheMarie, Astala, Dankafoto, Mufinka, Lorelei, KlobE, T.E.R.E.Z.K.A, Emmička1, Datang26, Talvi, Babibobik, Agata40, PetraH, Vonver, Kytkomilka, Alča, Božik, Gagaga, Danone, Family Mania, Mirjam, Markéta, Petultula, Šagy, Pája427, Girls, Dizza, Bourek, Adlina, Mapo, HančeGo, Ael, Helge, Myšlenka, Kloksijde, Miluška Vorníková, Danas, Joan Atelier, S-Maliňka, Pampeliška, Tapeva, Bára, Lucik26, Martinka2, Saša, Revirnik, Kačabinka, Li Li Bijoux, Lucy 65, Cassandra, Caby, Alkara, Petra KV, Korina, Kakou, J.Rousova.... HOPLKY DĚKUJI!!! ..... (přebírala jsem to opravdu poctivě, ale pokud se mi přece jen podařilo někoho přehlídnout, prosím ihned hlásit :-)

A co dál? Přáníčka zítra poputují do Prahy, tam se jich ujmou dobrovolníci, kteří je nafotí, případně naskenují a postupně je v několika etapách budou vkládat přímo na web nadace ADRA do zvláštní galerie, nebo na své stránky na Facebooku. Přáníčka zatím budou v prodeji přes internet, bude možné sledovat, které se prodalo, a během května bude vyhlášena částka, jakou se zatím prodejem podařilo získat. Ta poputuje na podporu opuštěným dětem do Moldavska.

Tyto informace jsou zatím předběžné, možná někoho v ADŘE v úterý trefí šlak, až tu hromadu uvidí a tento postup se ještě může změnit :)

A nesmím zapomenout - s termínem ukončení jsem také vyhlásila tipovací soutěž a nyní mohu gratulovat třem z vás, které se svým tipem nejvíce přiblížily skutečnosti:

1. Petra H - tipovala 285

2. Saša - tipovala 300

3. Revirnik - tipovala 238.

Získáváte 10% slevu na Váš příští nákup. PŘED NÁKUPEM mě prosím kontaktujte, vygeneruji vám slevový kód.

Další výhrou je kniha od Tima Holtze "A Compendium of Curiosities", tu vyhraje autorka toho "nej" přáníčka, které vybere přímo paní Urbancová z ADRY. Vyhlásím přibližně během týdne.

A nyní konečně fotodokumentace... po částech, na jednu fotku se přáníčka nevešla :-)

- vysoká/ dlouhá přáníčka:

- přáníčka A6:

- přáníčka čtvercová:

Pár dalších fotek za chvíli ve fotogalerii...

Ještě jednou holky děkuji za spolupráci a třeba zase příště... Mějte se krásně, pěkný večer.

Didi

P.S. Ještě mé příspěvky, ty už se na fotky nevešly...