Vinutky neumím,ale baví mě kreslit a malovat-zatoužila jsem si jednou vyrobit něco opravdu vlastního a originálního.Něco co bych mohla zakomponovat do flérového tvoření...

Ten týden jsem byla na prázdninách v Krkonoších v Lázních Bělohradu.Sedla jsem si na zápraží a pak ke stolu v zahradě a začala tvořit. Nejdřív vytvořit různé tvary,propíchat je jehlou a nechat uschnout./slunce pálilo jako pominuté-vzpomněla jsem si na potisk pražských tramvají-SOLARIUM TURBO.Teplotní rekordy se v Hradci trhaly a voda na koupališti kazila./Pak přetřít vrstvou blého akrylu. Odehnat děti sesřenice.Uschnout.Dát do nejvyšší police před dětmi a příbuznými co si myslí že jsou to bonbony.Jet na kole vrátit se k večeru.Přetřít lakem a malovat,každou vrstvu,aby se nepropíjela přetřu znovu lakem a čekám.Kouknu na detektiva Murdocha a zítra v tom podobném duchu pokračuji.

Hlavním tématem jsou Lázně a prostředí kolem inspirované. Lesní koupaliště Dachová s puncem první republiky a dřevěnými převlékárnami, korzo, šviháci, plavci a neplavci,louky kolem městečka, zápraží, pijáci Mojita,dětičky a jejich rodiče a knížka Saturnin co máme v polici mezi"Jak přežít v divočině", detektivkami a starými Dikobrazy.

Ale odvážila jsem se i dál,tam kde šumí moře a vycházejí vinutková sluníčka na hedvábných šňůrkách a ve vlnách jsou vidět i mořské panny. Dokonce i na dohled Afriky jsem se podívala!

Většina z toho je už zpracována a momentálně vkládána na stránky,ale ještě předtím jsem je všechny vyfotila najednou. Je to barevné a prázninově vymalované.

tak všem přeji krásné pokračování prázdnin a hodně inspirace!!!!